Melyik a "legneccesebb" név a környezetetekben?
Figyelt kérdés
Amire azt mondjátok, hogy "ú bakker, ezzel a szerencsétlen emberrel/gyerekkel hogy kiszúrtak a szülei"?2014. máj. 2. 13:12
21/35 anonim válasza:
Ami nálam kiverte a biztosítékot az a Dzsindzser.
De az én lányaim nevei is sokaknál neccesek. :)
23/35 anonim válasza:
Az én lányomat Csinszkának hívják. Barátnőm kisfiát pedig Gerzsonnak :-)
24/35 anonim válasza:
Az Adolfina, Ari, Balzsam, Begónia, Bogárka, Csillagvirág, Druzsiána, Dzsesszika, Dzsindzser, Életke, Eperke, Fahéj, Fürtike, Füzér, Galamb, Gesztenye, Gyémánt, Gyömbér, Ifigénia, Ingeborg, Innocencia, Ippolita, Jusztina, Jusztínia, Klemátisz, Klotild, Kreszcencia, Krimhilda, Külikki, Laksmi, Manszvéta, Nikodémia, Nyina, Őzike, Polixéna, Pompónia, Skolasztika, Teofánia, Urlika, Urzulina, Xenodiké, Zsüsztin elég necces női nevek.
25/35 anonim válasza:
Kevin,Nikolász,Dzsenifer,Szintia,Napsugár,Boróka,Málna,Noel,Géza
26/35 anonim válasza:
Kisanna. Bemutatkozáskor hányan fogják Kiss Annának érteni arra kíváncsi lennék.
27/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
24-es: És ilyen nevek vannak a környezetedben?:)
Az utónévkönyvben én is rengeteg vicces nevet látok, de most konkrétan azokra vagyok kíváncsi, amit valaki ad is a gyerekének:D
2014. máj. 2. 19:57
28/35 anonim válasza:
24-es vagyok. A környezetemben Jelly, Evdokia, Jacobus, Achilles, Nicholas és Jessy vannak, de ezek mind külföldiek. Magyarból még Zolta meg Sükösd nevű ismerőseim vannak.
29/35 anonim válasza:
Egy ismerős feleségének van nagyon idióta neve, 23 éves a csaj, nem most adták, de nálam kiverte a biztosítékot...
NAUZIKA...
30/35 anonim válasza:
Ramszesz és Lion (azaz Ramszi és Lióka). Testvérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!