Milyen gyakori a Karina név manapság? Adják ezt a lányoknak, ismertek ilyen nevű kisgyermeket a környezetetekben?
Figyelt kérdés
Szemezek ezzel a névvel egy ideje, passzolna is a vezetéknévhez. Nem találkozom gyakran ezzel a névvel. Csúfolódási ötleteket inkább nem kérek, mert magam is elég kreatív vagyok... :)2014. jan. 17. 23:22
1/12 anonim válasza:
Egy Karinát ismerek, ő jó harmincas anyuka. Viszont van egy kislány, ő 2 éves, ő Larina.
2/12 anonim válasza:
Az én lányom Korina. Rajta kívül nem ismerek sem másik Korinát, sem Karinát.
4/12 anonim válasza:
En ismerek, 23 eves csajszi olyan 15-16 eves kora ota ismerem de nagyon joszivu es kedves lany, ja es irto jofej. :-). Nekem tetszik ez a nev, aranyos.
5/12 anonim válasza:
Nekem az ismeretségi körömben van egy nagyon aranyos, kedves, 7 éves, Karina nevű kislány.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkit "lájkoltam". :)
2014. jan. 18. 12:54
7/12 anonim válasza:
Egy első osztályos kis Karinát ismerek pici kora óta. Helyes, kedves kislány. Kari, Kara a beceneve.
8/12 anonim válasza:
Engem az sem rettentene el a kedvenc nevemtől, ha minden második kislányt így hívnának. Szóval a helyedben simán adnám a Karinát :)
9/12 anonim válasza:
Karinát nem ismerek, csak Amirát :)
Az ilyen hangzású nevek egyre népszerűbbek ahogy látom, szóval szerintem csúfolni se fogják.
10/12 anonim válasza:
Én is ismerek egyet és nagyon szeretem,nagyon kedves!Egyébként erdélyi úgyhogy lehet hogy a Karina is erdélyi név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!