Nektek tetszik a kislányom leendő neve? Tudnátok segíteni?
Nekem tetszik az Édua egyébként, bár én nem adnám a lányomnak.
Királyhidi Édua Réka??
Királyhidi Édua Emese??
A Királyhidi Krisztina nagyon szépen cseng, ehhez így nem kellene másik név. Olyan fennkölt, nemesi hangzása van.
Másik névvel már rendkívül hosszú lenne, gondolj bele, hogy űrlapot kell kitölteni. Lehet bele sem férne a név rubrikába
Nekem se az Édua se a Krisztina nem tetszik, viszont egyben a teljes név szerintem jól hangzik :)
32 hkm
De miért nem lehet egy normális Erzsébetet, Katalint, Júliát, Zsuzsannát adni?
Most komolyan, manapság az a különleges, ha valakinek rendes neve van, nem valami Szüvellő vagy a ló másik oldala, valami Hatidzse.
Nekem nem erőltetett az Évával, tetszik, hogy összecseng a két név. Egy különlegesebb és egy hagyományosabb. Szerintem jók együtt. :)
Hogy döntöttetek végül?
Tetszik az Édua.
Második névre javasolnám:
Ajándék, Áldáska, Áfonya, Babér, Balzsam, Barack, Bársonyka, Berkenye, Búzavirág, Ciklámen, Csendike, Cseresznye, Délibáb, Ékes, Életke, Enéh, Fahéj, Fehérke, Fürtike, Füzike, Galamb, Gesztenye, Gyopárka, Gyömbér, Harmatka, Hunorka, Illangó, Jácinta, Jávorka, Kikinda, Magorka, Majoranna, Mályva, Mandula, Menta, Mimóza, Napsugár, Nefelejcs, Neste, Nyeste, Őszike, Őzike, Pipacs, Reményke, Rozmaring, Sáfrány, Sudárka, Sugárka, Szederke, Szellőke, Szegfű, Szemőke, Szende, Szendike, Szilva, Színes, Sziromka, Szüvellő, Tűzvirág, Üdvöske, Ünőke, Vadvirág, Verbéna, Zöldike, Zsálya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!