Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a leendő barátod/barátnőd nem tetszik a szüleidnek (kinézetre), befolyásolnak téged, hogy összejöjjél vele?
Alakul egy sráccal valami, viszont nem igazán egy helyes gyerek. Anyukám folyamatosan leszólja a kinézete miatt, pedig csak képen látta eddig. Mi lesz ha egyszer találkozik vele... Engem pedig sajnos nagyon tud befolyásolni. Tudom, hogy nem másoknak kell, hogy tetszen, hanem nekem, de ez valahogy mégis zavar. Ti foglalkoztok a szüleitek, családtagjaitok véleményével?
20/L
ha szereted, akkor nem hagyod, hogy anyukád befolyásoljon.. nem a kinézet számít, hanem a belső.
engem nem tudna befolyásolni senki sem, akármilyen családtag is legyen az..
Ne viccelj már...
Ha valamibe nem kellene, h egy szülő beleszóljon, akkor az pontosan ez a téma.
Igen, szerintem is a belső sokkal fontosabb. Pont azért tetszik, mert belső tulajdonságokra szinte tökéletes :)
Köszönöm a válaszokat!
"Ha valamibe nem kellene, h egy szülő beleszóljon, akkor az pontosan ez a téma."
Hát... Határeset, vannak kivételek.
Ha a külsejét kifogásolnák a szüleim, azt lesz*rnám. Más esetben számít a család véleménye, mert nem akarok olyan csajt hazahordani, akit nem szeretnek az őseim. Ennek ellenére a döntés az enyém, nem engedném, hogy bírálják, vagy eleve beleszóljanak.
Hozzátenném: engem sem bírt az anyósjelöltem eleinte, aztán az elmúlt majd' 9 év alatt egészen összeszoktunk :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!