Nektek tetszik a kislányom leendő neve? Tudnátok segíteni?
Egyik sem tetszik. Kb. olyan, mintha valami Barátok Közt szereplő lenne ez az Édua. A Krisztina tucatnév.
Szerintem válasszatok valami stílusosabb nevet. Vannak még különleges, de kevésbé erőltetett nevek.
Pl. Adél, Csilla(g), Dorottya, Elina, Eliza, Emma, Flóra, Gerda, Hedvig, Inez, Lenke, Madléna, Natália, Odett, Rita, Sarolt, Szófia, Titanilla, Valéria, Zóra.
Sajnos a férjem nagyon ragaszkodik első keresztnévként valami ómagyarra, esetleg nagyon-nagyon magyaros névre. Ezeket a választási lehetőségeket hagyta nekem: Emese, Ense, Édua (ugye:)), Szente, Cseperke, Leáncs(na én itt néztem egy nagyot mikor olvastam!)
Segítenetek kell. :( Ha nem Édua, akkor ezek közül melyik legyen? Második keresztnév bármi lehet, ahhoz meg én ragaszkodom, nem a férjem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!