Őszintén mit szòltál, mikor kiderült, hogy a babád nem olyan nemű, mint vártad?
én is kislányt szerettem volna, fiam van :) először kicsit csalódott voltam, igazából magához a gondolathoz volt nehéz hozzászokni.
de mikor megszületett, akkor már annyira természetes volt... most már nagyfiú és a kistesónak is talán fiút szeretnék jobban,. persze az egészség az első
Kislányra vágytam, de 18 hetesen az orvosom tutira mondta, hogy kukacot lát a lábacskák között. Csalódott voltam, de azt mondtam magamnak, hogy majd a következő biztosan kislány lesz. Gyorsan túltettem magam a csalódáson, de babaruha vásárlása közben mindig a csajos cuccok felé sandítottam.
Aztán a kisfiam után született még 2 kislányom.
Fiút akartam, mert férjemnek már van egy lánya és az volt a kényszerképzetem, hogy ha lány lenne, akkor ő mindig csak az örök második maradna a szívében.
Mikor a szonográfus közölte, hogy kislány, majdnem elsírtam magam csalódottságomban.
Pár nap alatt viszont megbarátkoztam a gondolattal, őszintén bevallva, el se tudtam volna magam képzelni fiús anyukának, azokról mindig olyan kép ugrik be a fejembe, hogy rövid hajú, sportosan öltöző, vagány, nagybeszédű nők, én meg pont az ellenkezője vagyok.
Most már egyáltalán nem bánom, hogy lányunk van, de persze a második gyerek vállalásánál megint azon fogok drukkolni, hogy ő végre fiú legyen.
Én egész életemben úgy éreztem, h fiam lesz. Ez ilyen ösztönös megerzes, de a lelkem mélyén kislányt szerettem volna. A családban lányok vannak többségben, ezért ez logikus is lett volna.
Terhes lettem és a nodokim + a 4d-s szonografus megerősítette h kislányt várok. Párom nagyon örült, ő lányt szeretett volna. Én meg elkönyveltem a női megerzesem hibáját. :-)
Aztán a nagy genetikai uh-n változott a helyzet. Csak mellékesen kérdeztem meg, h milyen nemunek látja a babat. Fiút mondott!!! Ledobbentem és visszakerdeztem, h biztos? Erre a doki: jó, akkor lány, akinek here van a lába között!
Kb. Egy hétig tartott az h atallitsam az agyam. :-) attól még mert fiú es nem lány még ugyanúgy az én kisbabam, szóval imádom!
A női megerzesem mégsem csapott be! :-)
Legalább lesz egy erős bátyja a hugicanak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!