Anyukák! Mi a csengőhangotok?
Figyelt kérdés
Van aki a gyermeke nevetését, beszédét, .... stb használja? Esetleg valami gyermekdalt?2014. ápr. 24. 17:24
11/28 anonim válasza:
Depeche Mode: Soothe my soul.
Kedves Jégtánc! Jó az ízlésed :-)
13/28 anonim válasza:
Bruno Mars: Gorilla
Ehhez képest a Mennyország tourist kispiskóta. :D
14/28 Julie S válasza:
Nekem nincs csengohangom, csak rezeg a telefonom. Amugy mi a baj a Mennyorszag touristtal? Tok jo szam, mitol ne lenne "illendo"?! Attol, hogy gyereke lesz az embernek, meg nem kell kifordulnunk magunkbol.
16/28 anonim válasza:
Na, akkor az enyémhez mit szólnának? :)
CSI: New York-i helyszínelők főcímdala! :))
19/28 anonim válasza:
Egyszer poénból beállítottam anyukámnak, hogy ha én hívtam, akkor a kiabálásom volt a csengőhang: "Aaaanyuuuciiiii" ... ő meg úgy hagyta.
... nna gondolhatjátok, mikor elfelejtette lenémítani és egy tárgyalás kellős közepén így szólalt meg a komoly 58 éves üzletasszony telefonja. :)
20/28 zabmester válasza:
Mi az, hogy nem illik? Azért, mert gyereked van, miért kellene, hogy változzon az ízlésed? Ez egy marhaság. Nekem sokáig az sms-hangom volt ez: http://www.youtube.com/watch?v=6TUeUL7EW9M ha megszólalt valahol, általában röhögtek rajta. Persze nem az egyperces verzió, csak az eleje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!