Terhesség után mindenképpen lógós lesz a has és a mell, mikor már lefogyott az anya?
nekem igeeeen:)) 2 gyereket szültem,összesen 33 hónapig szoptattam a kettőt(külön külön természetesen),a mellem totálisan lóg, a hasam feszes reggelre ha mondjuk előző este nem vacsizok,de megiszok egy pohár teát,vagy reggelizek egy keveset,elülök és máris ott a "hurka",amire nem tudom azt mondani hogy háj,mert nem vagyok kövér...
Mondjuk nálunk ez genetikai...anyum,tesóm is ilyen alkatúak.
Hasam nem lóg, csak ahogy előttem írta az egyik válaszoló "kicsit puhább", viszont a mellem igen. Pedig "csak" 6 hónapig szoptattam.
De alkat kérdése is.
Nekem eltűntek a melleim kis túlzással-rengeteget fogytam a semmiből...:( és a sok szoptatás a két gyerekkel.
A hasamon ráncos a bőr, mert kirepedt a bőröm az első terhességnél, de azt leszámítva szép lapos, ha dolgoznék vele, még kockáim is lennének-jobban látszódnának. amúgy bőrfeszesítővel nagyon szépen lehet kezelni, és látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!