Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mekkora mellem...

Szerintetek mekkora mellem lesz? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Azt olvastam/hallottam hogy amekkora az anyukanknak meg a nagymamanknak.. Es anyanak atlagos, de inkabb nagyobb, anya anyukajanak nagy, de apa anyukajanak kicsi..:|| es en most 13- majdnem 14 vagyok es eleg kicsik:((

Elore is koszonom a valaszokat! Mondenkinek megy majd a zold kez!:)))

2013. nov. 20. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi marad az se baj mert sok fiúnak bejön a pici cici. A lényeg az hogy eredeti és a sajátod. Kérdezd meg anyukádat neki mikor kezdett el nőni. Sajnos ezt nem tudom megmondani hogy meg nő-e.
2013. nov. 20. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért számít ez? Nem ettől leszel nő, nem ettől leszel szép. Ha kicsi, ha nagy, semmit nem számít. A családban meg hiába nézed kinek mekkora, mert ez súlytól, alkattól is függ, meg hogy mennyire szivacsos a melltartó...

Hogy mekkora lesz nem lehet előre megmondani.

2013. nov. 20. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen akkora, amekkora anyukának/nagymamának. Nyilván genetika határozza meg. Én pl a mellemet apámtól örököltem. Merthogy nincs mellem, illetve nagyon kicsi van.

Anyukámnak közepes, apai ágon nagymamámnak nagy mellei voltak, apám húgának mégis kicsi cicijei vannak.

Nekem pl 15 éves koromig nem is nőtt, szóval szerintem még korai neked rinyálni, hogy kicsi.

Aztán meg, ha kicsi is marad, akkor mi van? Semmi... :D

2013. nov. 20. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne akarj nagy melleket.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Ennek a kérdésnek a 09:18-as válaszolója vagyok.

2013. nov. 21. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nem lesz nagy - nekem is bejönnek a kis mellek.

:)

2014. máj. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!