Mi a véleményetek? Többi lent.
Elég nagy vagy már hogy eldöntsd mikortól kell melltartó..és világosítsd fel a drága anyukádat hogy minden tévhitben ellentétben a mellnek nincs tartóizma csak zsírszövetből áll és ha nem hordasz melltartót 30 éves korodra bokáig fog érni a melled annyira lógni fog..én 12 évesen kaptam először melltartót (nem topot!) és most 34 évesen egyáltalán nem lógnak a melleim.Anyud meg biztos irigy hogy neked is melltartó kell már és hogy szebb vagy nála.Már bocsi de úgy utálom az ilyeneket nagyin fel bír dühíteni!
Szóval gondolom azért neked is van egy kis pénzed vagy ha nincs akkor spórolj ma már 1000 ft-ért is lehet melltartót kapni.Hajrá nagylány szurkolok neked!:)
serintem anyukád elég régimódi. vegyél magadnak, ne tokosodj be anyukád véleményébe.
persze hogy vegyél. én is vettem, mert anyukám nem nagyon engedte. de miután megvettem az elsőt, a többit már ő vette. :)
hajrá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!