Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Soványsággal el lehet érni,...

Soványsággal el lehet érni, hogy ne nőjön a mellem?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék nagy melleket, nekem bőven elég a 70B-s. Néha még soknak is érzem.. Most aranyosak, feszesek és formásak. Nem akarok nagy és lógó melleket.

Mindigis vékony voltam, 172 centimhez 54 kg vagyok. Ha ezt tartom (vagy még fogyok is) akkor megmaradnak picinek a melleim? :)

2013. nov. 4. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Akár.

De egy orvos többet tud mondani.

2013. nov. 4. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. De lehet amúgysem fognak már nőni. De megmutathatnád azokat a formás melleidet. :D
2013. nov. 4. 18:15
 3/10 anonim válasza:
Hát ekkora magassághoz szerintem ne akarj fogyni már. Én most 167 cm és 45 kg vagyok. És hát igen nekem is elég kicsik.
2013. nov. 4. 18:15
 4/10 BlackSword ***** válasza:
Pedig mi férfiak a nagy ciciket szeressük ám...
2013. nov. 4. 18:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem baj, nekem nem kellenek nagy cicik. Plusz a pasim ne a melleim miatt szeressen belém :D
2013. nov. 4. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél sovány, ez így pont jó, a vékony lányokat szeressük.
2013. nov. 4. 18:29
 7/10 BlackSword ***** válasza:
Nem a nagy cicik miatt szeretünk bele egy lányba/nőbe, de szeretjük ha az van a párunknak...
2013. nov. 4. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:

A mell nagyrészt adottság.

Édesanyádnak és a két nagyanyádnak milyen van? Neked is hasonló lesz.

Gyerekszülés után nőhet... és csak kóros anorexiánál fogy le jelentősen.

2013. nov. 4. 19:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Anyukám mell méretét nem tudom, de neki átlagos. Az ő anyukájának nagy, és az apai nagyanyámnak kicsi. Remélem az övére hasonlít majd, meg tényleg nem akarok nagy melleket :)
2013. nov. 4. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen kissé sportos alak lenne nagyon jó... szóval legyél vékony, de ne látszódjanak a bordáid és kockás hasad se legyen!
2013. nov. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!