17 éves vagyok, és nem nő a mellem! egyszerűen nem nő.. én megnőttem, értem, de a mellem kicsi maradt.. melltartóból is még a gyerekkorit használom.. anyá piszkál miatta, de nem is értem miért, hát nincsen szükségem nagyobbra...
Egyelőre ne tegyél semmit. Barátkozz meg vele. Lehet, neked csak akkor lesz majd nagyobb, ha túl leszel 1-2 gyerekszülésen. Addig is jó egészséget pici cicijeidhez! :)
2013. jún. 21. 16:18
2/14 A kérdező kommentje:
1es, nézd meg a kategóriát, és olvasd el kérdést figyelmesen!!:D
2013. jún. 21. 18:01
3/14 anonim válasza:
Nem egyes vagyok, hanem más. Illetve nem vagyok más, csak nem vagyok az egyes. Első. Egyes első.
Nagyon át tudom érezni a fájdalmadat! Nekem van mellem, de azzal csúfolnak, hogy az csak tyúkmell. De kérem, hát az is csak mell nem, még ha tyúkmell is. Ne szomorkodj, a világ már csak ilyen!
Csókollak szeretettel
Kotkoda
2013. jún. 21. 20:03
4/14 anonim válasza:
Egy igazi bombázó vagy!
(reakció az f/17-re)
2013. jún. 21. 21:26
5/14 anonim válasza:
Terhes vagy!
vegyél be 6 algopirint naponta, és hidd el, leesik a bimbód!
2013. jún. 22. 10:23
6/14 anonim válasza:
Kerdezo kb. neked is akkora lehet a melled mint egy tyuknak, vagyis semmi. :D Amugy nem valami vicces a kerdesed. Igy akarsz jobb kedvet csinalni magadnak vagy annyira unatkozol?
2013. jún. 22. 10:29
7/14 anonim válasza:
Rossz lehet fiúként laposan élni...xd bolond vagy:D ne haragudj:DDDDDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!