16 éves vagyok és nagyon kicsi a mellem! Ez baj?
Figyelt kérdés
Ráadásul a farkamon szőr nőtt nemrég :S2009. okt. 15. 20:26
1/11 anonim válasza:
xD most mi vagy te? hermaforrrrrdr?? n szóval csaj and csávó? vagy mi?
2/11 anonim válasza:
Én 33éves vagyok,és ugyanez a gondom, 16 évesen azt mondták,hogy majd kinövöm de csak a pö- csöm nőtt nem a csö-csöm!
3/11 anonim válasza:
DDDD A mellméret miért számítana ha fiú vagy?Az hogy a farkad szőrösödik az meg természetes nem?
4/11 A kérdező kommentje:
ráadásul még az első sem jött meg :S
2009. okt. 15. 21:10
5/11 anonim válasza:
vérzik a f@szod mint egy p1na? vagy a tököt mögött van egy szép punci? xD
6/11 anonim válasza:
Elmondom, hogy ez miért van így, de elhiheted, nem lesz könnyű feldolgozni. Nem örülök, hogy pont nekem kell elmondanom neked. Nagyon rossz érzés, és neked is az lesz, amint megtudod az igazságot. Soha nem fog megnőni a melled, és gyereket sem szülhetsz, menstruálni sem fogsz, és miegymás. Mindez pedig egy szörnyű dolog következménye. Az ok az, hogy.........te fiú vagy. Sajnálom
7/11 anonim válasza:
xd legurultam székről tőletek és leboritotam a billentyűzetet teával:(
8/11 A kérdező kommentje:
és ilyen hosszú izém van a lábam közt,olyan 46 centi. Ez normális?
2009. okt. 16. 13:38
9/11 anonim válasza:
ÁÁÁ semmi gond nincsen azzal, amit leírtál, teljesen normális, viszont az, h 16 éves vagy nagyon ciki!! Hogy lehet már vki 16 éves ?! desz@rrrrrrrrrr XD
10/11 anonim válasza:
Az nem baj h kicsi de nem ártana leborotválni.XD Ha már itt tartunk akk a hátadat se ártana..de nekem bejönnek a szőrös nőkXD
1 majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!