Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítsünk nekik, vagy ez nem...

Segítsünk nekik, vagy ez nem is lenne számukra segítség?

Figyelt kérdés
A megyei újságban megjelent egy cikk egy nehézsorsú családról, akik két beteg gyereket nevelnek. A kér kisfiú kezeltetése minden pénzüket felemésztette. Én korábban találkoztam már velük, amikor kórházban volt az egyik kisfiúk, és beszélgettem az édesanyával. Nagyon rendes emberek, de szörnyen megverte őket az élet. Sajnos mi sem vagyunk dúsgazdagok, de 5 ezer forintot tudnánk adni nekik. Ennyivel érdemes megkeresnem őket, vagy csak megaláznám vele őket? Annyira nevetségesnek tűnik az összeg,de lehet, hogy nekik nagy segítség lenne.
2014. ápr. 24. 12:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

de vicces,hogy lepontozzák a javítást..:DD

szerintem nem megalázó,sőt!!én nem vennék tartós élelmiszert,mert az lehet amúgy is kapnak!Az a baj,hogy így ismeretlenül nem tudhatod mire költenék,nyilván az élelemnek is örülnének,de valóban akár 2-3 féle gyógyszer is kijöhet belőle!

2014. ápr. 24. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!