Segítsünk nekik, vagy ez nem is lenne számukra segítség?
Nagyon rendes tőled ez a gesztus.
Biztosan nagy segítség lenne nekik ez is (gondolj bele, hogy pl. egy-két doboz gyógyszer ára vagy egy heti kötszer vagy egy havi vitamin is vehető belőle és ez is több, mint a semmi).
Szerintem nem megalázó.
Főleg akkor nem, ha egy kis képeslapot írsz mellé és abba teszed bele (vagy esetleg a gyerekeid rajzolnak és kívánnak jobbulást a fiúknak).
Sőt én meg is kérdezném, hogy van-e olyan valami, amiben tudnék segíteni (lehet, hogy nem pont pénz, de pl. autóval kezelésre vinni vagy bevásárolni vagy vigyázni a kicsikre, míg az anyuka ügyet intéz, gyógyszert írat, esetleg gyógyszertárba elmenni, együtt játszani a gyerekekkel, ha olyan állapotban vannak- vagy akár használt játéknak, ruhának is örülnének).
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos ruhákkal, játékokkal nem tudjuk segíteni őket, mert a mi kisfiúnk féléves, az ő fiaik pedig idősebbek. Nem egy településen élünk, autónk sincs, így nem igazán tudnánk hathatós segítséget jelenteni, főleg, hogy nekünk sincs semmi segítségünk, így csak ez a kis pénzadomány maradna.
első, úgy jött le a javításod, mint ha az összegre reagáltál volna csak, hogy az "kicsi", szerintem ezért nyomtak pirosat ;)
5E Ft-ot a kezébe nyomsz az lehet kellemetlen. én inkább azt csinálnám, hogy abból a pénzből vennék tartós élelmiszert (liszt, cukor, rizs, tej, stb), betenném egy dobozba és név nélkül feladnám neki postán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!