Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5-6-7 éves gyereked milyen...

5-6-7 éves gyereked milyen nyári táborba viszed?

Figyelt kérdés
Persze nem ottalvósra gondolok.
2014. ápr. 22. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Tavaly úszótáborban volt 6 évesen.Reggel vittem, 4-5 óra között mentem érte. Idén is megy, és szeretne kalandtáborba is menni.
2014. ápr. 22. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Focitáborba megy (10 nap) ez lehet "ottalvós" is, de egyelőre azt mondja, minden nap hazajön. 6 éves, szeptembertől kezdi az iskolát, két éve focizik.

Mást nem tervezünk, mert itthon vagyok a kisebbel, könnyen meg tudjuk oldani a felügyeletét.

2014. ápr. 22. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem régen a sulim szervezett, nem ottalvósat. De ötödikes korom óta ottalvósra megyünk. Oda is jönnek kicsik. Idén több csoportba megyünk ottalvósra. Egyszer van alsós tábor, egyszer pedig felsős. A kicsik nagyon szeretik. Míndig ugyan oda megyünk. Első osztály utáni nyártól lehet menni és azok akik többször voltak a strandon rohannak a hintákhoz, az elsősök meg néznek, hogy hova fut mindenki :)
2014. ápr. 22. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Úszótábor, focitábor.
2015. febr. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!