Milyen mesét szeret másfél év körüli gyereked?
Ugyan már 3 éves, de ebben a korban kezdődött - és még mindig is tart - a Bogyó és Babóca valamint a Tomas, a gőzmozdony mánia.
Valamint a Magyar Népmesék volt a nagy favorit.
én sok simpson-t néztem terhesen, így teljesen rá van kattanva a "sárgamesére". de a kerekmesék is menők.
a bogyó és babóca egyáltalán nem köti le.
Talán azért megy egy másfél évest nagyon nem érdekli hogy egyhelyben üljön miközben te olvasol. És fel se nagyon fogják még. Ezzel szemben a színes zenélő tv-s mesék érdeklik őket.
Jimjam és baby tv-t szereti. Duck tv-is de az nekünk nincs. barney es barátait nagyon szereti lànyom is ő 20 hónapos.
18 hónaposan nem nézett még végig mesét, 3-4 hónappal később ült végig egy Bogyó és Babóca részt (nem tudom ez mennyi lehet, 5-10 perc), ő a könyveket szereti nézegetni inkább egészen pici, 10-12 hónapos kora óta. Úgy lapoz, mint egy felnőtt, és néha ő maga sző ezt-azt a képek köré, a saját kis szavaival meséli már-már a sztorikat. Anna, Peti, Gergő; Bogyó és Babóca az egyértelmű befutók, de szereti a Böngészőket (ezeknek a képeiről ő is "mesél" magának vagy nekem, míg én pl. főzök, akár egy órát is elnézegeti), A bársony nyuszit meg még jó pár mesét.
A tévében Bogyó és Babócát ill. Postás Pat-et nézi, mást nem kapcsolunk be neki, de nem is igényli. A bölcsiben is ő a könyvek őre, valamiért neki ezek a menőek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!