Futóbringa? Mennyi idős, hány cm volt a gyereked, amikor vettél neki? Milyet vettél? Be tudod esetleg linkelni?
Mi futómotort vettünk a 1,5 éves fiunknak. Belinkelem azért, bár ez nem bicikli.
Nagyon jópofa!
A lányom "már" 22 hónapos, a kismotorját kezdi kinőni, még egyet meg nem akarok már venni.
Én ilyet fogok most venni 2 évesemnek:
A bölcsiben a korabeli gyerekeknek (akik ezzel járnak bölcsibe) mind ilyen van, mert jó árban van, a legkönnyebb a kategóriájában.
Mellesleg letéti díj ellenében Budapesten 5 napira ingyen elvihető, kipróbálható...
Én sem vennék már kismotort neki, mert 2 éves kor körül már átlagban mérnek a futóbiciklire a gyerekek, nem véletlen, hogy ekkortól ajánlják...
A nagyobbik fiam 2 éves és 3 hónapos volt, amikor ezt kapta, több, mint egy évig használta, simán száguldozott vele, most már a kicsi használja, neki is leér a lába, ő két éves lesz egy hónap múlva. Azért vettük ezt, mert a fiam nem szeretett motorozni, akkor pedig 3500,- forint volt, úgy gondoltam, hogy ennyit megér, nem bukok vele tízezer forintot ha nem használja. Később kapott egy 12'-es futót a bolhapiacról 1700,- forintért, az is tökéletes.
Köszönöm a válaszaitokat.
Végül is a Decathlonban megrendeltük ezt a bringát. Alig tudtuk leszedni a gyereket róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!