Akik facebookon nem szokták lájkolni a gyereked képeit, azoknak te se lájkolsz vissza?
Figyelt kérdés
Csak őszintén! ;-)2014. márc. 23. 10:14
2/14 anonim válasza:
Van néhány gyerekem nekem is, de már nyomasztóan tolakodónak tartom, hogy néhány ismerősöm örökké felrakja a kis Brendont meg Arabellát, amit ül, áll, néz, maszatol... szóval, a gyomorforgatás szintjéig el tudnak menni, és lássuk be, nem minden gyerek egyformán szép és kedves, udvariasságból meg nem "lájkolom" őket. Inkább nem teszek ki képeket a saját gyerekeimről sem, csak nagyon ritkán.
3/14 anonim válasza:
Oszinten letojom. En eleve nagyon ritkan lajkolok, akkor se ha tetszik egy kep. A gyerekeimrol alig toltok fel kepet, most meg sem tudom mondani, hogy a legutobbit ketten, huszonketten vagy szazketten lajkoltak. Nekem az ismerosok eleve nagyon szurve vannak, rengeteg embert nem is jelolok vissza, ha nem szemelyes ismeros.
4/14 anonim válasza:
Én annak is lájkolom, aki nekem nem. Egyet kivéve. Van egy csaj, aki mindent feltesz a kicsi Alexről. Mint ahogy a második válaszoló írja. Nem túlzok. Alex első bilizése, Alex fogat mos, Alex almát eszik, Alex pucéran fürdik stb. Ráadásul a napokban volt, hogy Alex almát eszik és erről 11 majdnem ugyan olyan kép. az anyukája minden képemet lájkolja és állandóan kedvesen kommenteli, de nem visz rá a lélek, hogy visszalájkoljam. :S
5/14 anonim válasza:
Én ebből nem csinálok személyes problémát. Kiteszem, ami tetszik, lájkolom, ami tetszik. De eznem az élet, facebook csak egy játékos oldal, nem befolyásolja az életem, érzéseim. Kevés képet teszek ki, nem ott élem az életem.
6/14 anonim válasza:
Azt like-olom ami tetszik,és persze azét aki a sok ismerősöm közül még kedvelek is,szimpatikus.nekem is van egy 3 éves fiam 1 hónapban általában max 1-2 képet teszek fel,de volt,hogy nem raktam fel,mert nem sikerült olyan kép amiről azt gondoltam felteszem.Csak őszintén like-olok nem minden gyerek szép,és nem mindegyik kép túl jó így vagyok az idézetekkel,linkekkel,zenékkel stb.
7/14 anonim válasza:
En sem rakok fol gyakran kepet, de a sok ev folyaman osszegyultek azert. En csak azt lajkolom, ami tetszik. En sem vagyok ismeros vadasz, nincs ezer ismerosom, csak azokat igazoltam vissza, akik tenyleg ismerosok vagy volt osztalytarsak, hiaba nem talalkoztunk mar reg.
8/14 anonim válasza:
nekem sincs sok amúgy utolsó előtti vagyok,kb 250 iskola társak,munkatársak ilyesmik bejelöltek és visszajelöltem ha tudtam ki az,és még szót is váltottunk, de akiről fogalmam sincs azt azért nem
9/14 anonim válasza:
Én ezt nem tartom olyan mértékű "ügynek", hogy tudjam, kik lájkolják a képeket, amiket felrakok. Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor meg sem nézem többnyire, hogy ki lájkolta. Kapok értesítést a telefonra, hogy mondjuk 20 ismerősöd lájkolta, és slussz, nem listázom, hogy ezek kik.
Olyan viszont már történt, hogy egy ismerősöm szóvá tette, hogy nem lájkolom elégszer a kislánya képét, pedig ő mindig lájkolja a miénket. Ezzel nem tudok mit kezdeni, ha eszembe jut, lájkolok, ha nem, akkor mosolygok egyet, hogy de cuki kép, és gördítek lentebb.
10/14 Julie S válasza:
En nem tartom szamon, hogy ki melyik kepeimet lajkolja. Es csak azt szoktam lajkolni, amirol epp nem maradok le es tetszik is. Jo dolog, hogy van fb, de nem tartom tul fontosnak a rajta torteno dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!