Akik facebookon nem szokták lájkolni a gyereked képeit, azoknak te se lájkolsz vissza?
Figyelt kérdés
Csak őszintén! ;-)2014. márc. 23. 10:14
11/14 anonim válasza:
Azt lájkolom ami tetszik, bár azt is ritkán. Egyetlen ismerősöm van akinek a képeit kicsit gyakrabban lájkolom mióta babám van és ő állandóan lájkol. De neki is csak azokat a képeit amik tetszenek. Hiszen a lák arra való, nemde?
12/14 anonim válasza:
Nem sőt kérdezték is ,nem láttam azt a cuki képet hogy nem lájkoltam? A válasz , de igen csak nem volt túl előnyös , nem tetszett , ezért nem lájkolom. Volt sértődés,pont lesz@rom.
13/14 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy ki lájkol engem.
Én nem vagyok lájkolós típus, csak nézegetek helyette. Ritkán lájkolok bármit is.
Sok ismerős anyukát egyébként letiltottam az üzenőfalamról, mert zavart, hogy naponta kell néznem a gyerekét. Azokat nyilván nem is tudom lájkolni, mert ahhoz még az adatlapjára is rá kéne mennem.
Ha én kiteszek képet, sose nézem meg, kik lájkolják.
14/14 zabmester válasza:
Nem szokásom "visszalájkolni", mivel ez nem adok-kapok kérdése. Azt lájkolom, ami tetszik. Azt pedig meg se jegyzem, hogy amit én feltettem, azt ki lájkolta. Hála a jó égnek, az én ismerőseim között a lájkolgatás nem népszerűségi kérdés, meg jófejség, hanem tényleg az, ami: tetszésnyilvánítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!