Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, miért értek most rá...

Anyukák, miért értek most rá itt gépezni?

Figyelt kérdés

Én a három fiamat lefektettem és ágyban vagyok. A másfél évesem itt alszik mellettem a kiságyában, az 5 és 7 éves kint a szobájukban még a mese olvasás után picit mesét néznek dvd-n,tavaszi szünet miatt, de pár perc és kapcsolom ki a tévét,mert alvás lesz!!

A férjem baráti vacsorán van, így ő sincs:-))

Megittam egy fél pohár finom vörös bort és lazítok!!

Ti???? Köszi,ha írtok.... Szép estét!!

2014. ápr. 17. 20:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

10 hónaposomat letettem. Férjemnek dolga van, későn jön (azaz már mindjárt hazaér :) )

Borozni nem tudok, mert még szoptatok, de megettem egy fincsi fahéjas, meggyes csigát. :)

2014. ápr. 17. 20:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
párom eteti és próbálja altatni 1éves kislányomat én meg egy kicsit lazítok.
2014. ápr. 17. 20:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Férjem az utóbbi hetekben először ért haza fürdetésre. Úgyhogy most három gyermekem a kádban fürdik, én meg leültem pár percre ágyazás, fektetés, holnapra főzés előtt.
2014. ápr. 17. 20:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én épp szoptatom a 3 hónaposomat, fürdés megvolt neki.
2014. ápr. 17. 20:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma mostam két adagot, bevásároltam, főztem és sütöttem, takarítottam, egyedül voltam a gyerekkel este 7-ig (mint úgy általában). Apa dögfáradtan hazajött, nincs már türelme a gyerekhez, tüntetőleg beült a kétbetűsbe (ilyenkor elvan ott akár egy óráig is). Én meg tüntetőleg leültem ide, szerintem ennyi jár nekem is. Drága gyerkőcöm itt játszik mellettem, mindjárt viszem pancsolni.
2014. ápr. 17. 20:32
 6/17 A kérdező kommentje:

Hű, kedves hármas, még most állsz neki főzni???

Kitartás!!!!!!!!!!!!

2014. ápr. 17. 20:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
14os lanyom mar alszik. Nem regen tettem le aludni. Ferjemmel tc-t nezunk en kozben meg feljottem szetnezni kicsit. :-)
2014. ápr. 17. 20:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kétévesemet a férjem altatja (mesét olvasnak, a kicsi issza a tejecskéjét)

Én már túl vagyok az esti zuhanyon, várom a Zuram, addig meresztem a troll hátsómat :)

2014. ápr. 17. 20:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
és Neked is szép estét! ;)
2014. ápr. 17. 20:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Befejeztünk egy mesét, fürdetés, és meseolvasás megvolt, most azt várom, hogy végre elcsendesedjenek, és ne találjanak ki még vagy 2000okot, hogy előkóboroljanak az ágyból.

Filmhez nincs kedvem, szóval itt vagyok fent:)

Szép estét

2014. ápr. 17. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!