Én a három fiamat lefektettem és ágyban vagyok. A másfél évesem itt alszik mellettem a kiságyában, az 5 és 7 éves kint a szobájukban még a mese olvasás után picit mesét néznek dvd-n,tavaszi szünet miatt, de pár perc és kapcsolom ki a tévét,mert alvás lesz!!
A férjem baráti vacsorán van, így ő sincs:-))
Megittam egy fél pohár finom vörös bort és lazítok!!
10 hónaposomat letettem. Férjemnek dolga van, későn jön (azaz már mindjárt hazaér :) )
Borozni nem tudok, mert még szoptatok, de megettem egy fincsi fahéjas, meggyes csigát. :)
2014. ápr. 17. 20:20
2/17 anonim válasza:
párom eteti és próbálja altatni 1éves kislányomat én meg egy kicsit lazítok.
2014. ápr. 17. 20:25
3/17 anonim válasza:
Férjem az utóbbi hetekben először ért haza fürdetésre. Úgyhogy most három gyermekem a kádban fürdik, én meg leültem pár percre ágyazás, fektetés, holnapra főzés előtt.
2014. ápr. 17. 20:29
4/17 anonim válasza:
Én épp szoptatom a 3 hónaposomat, fürdés megvolt neki.
2014. ápr. 17. 20:30
5/17 anonim válasza:
Ma mostam két adagot, bevásároltam, főztem és sütöttem, takarítottam, egyedül voltam a gyerekkel este 7-ig (mint úgy általában). Apa dögfáradtan hazajött, nincs már türelme a gyerekhez, tüntetőleg beült a kétbetűsbe (ilyenkor elvan ott akár egy óráig is). Én meg tüntetőleg leültem ide, szerintem ennyi jár nekem is. Drága gyerkőcöm itt játszik mellettem, mindjárt viszem pancsolni.
2014. ápr. 17. 20:32
6/17 A kérdező kommentje:
Hű, kedves hármas, még most állsz neki főzni???
Kitartás!!!!!!!!!!!!
2014. ápr. 17. 20:33
7/17 anonim válasza:
14os lanyom mar alszik. Nem regen tettem le aludni. Ferjemmel tc-t nezunk en kozben meg feljottem szetnezni kicsit. :-)
2014. ápr. 17. 20:36
8/17 anonim válasza:
Kétévesemet a férjem altatja (mesét olvasnak, a kicsi issza a tejecskéjét)
Én már túl vagyok az esti zuhanyon, várom a Zuram, addig meresztem a troll hátsómat :)
2014. ápr. 17. 20:39
9/17 anonim válasza:
és Neked is szép estét! ;)
2014. ápr. 17. 20:40
10/17 anonim válasza:
Befejeztünk egy mesét, fürdetés, és meseolvasás megvolt, most azt várom, hogy végre elcsendesedjenek, és ne találjanak ki még vagy 2000okot, hogy előkóboroljanak az ágyból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!