Hogy értitek, hogy nem tervezett baba volt/becsúszott?
Nálunk a kisfiam egy kifejezett "baleset" eredménye volt. Terveztük, de későbbre, amikor megfogant, még gyakorlatilag védekeztünk.
Óvszerrel védekeztünk (ráadásul a spermaölős fajtával), de kiszakadt, (az együttlét legvégén). Észre is vettük, és igazából nem nagy mennyiségű sperma szabadulhatott ki, de az éppen elég volt... :)
Én akkor már évek óta nem fogamzásgáló tablettáztam, egyrészt, mert pajzsmirigy-problémáim voltak, másrészt meg, mert már tervben volt, hogy nemsokára ráállunk a babaprojectre.
A "baleset" után úgy voltunk a párommal, hogy ha ebből az egyetlen alkalomból összejön a kicsi, akkor a Sors akarata, és állunk elébe, hogy hamarabb jöjjön a tervezettnél.
És lőn.... A "balesetünk" 21 hónapos, most tanulja a bilizést, és már majdnem folyékonyan beszél... :)
Gratulálok a kis balesethez! :)
valahogy mi is így vagyunk vele, ha jönni akar, hát jöjjön, de azért szeretnék 2 évet köztük.
Szia!
Óvszerrel védekezünk, mert nem akartunk gyereket. Egy gumi sem szakadt ki, legalábbis nem szemmel látható mértékben.
Most 3 hónapos és épp felfedezte, hogy van keze :)))
Egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy elvetetem, pedig csak kettecskén vagyunk :)
Hajrá kistesó! Boldog család gyarapítást :DDD
És persze Áldott Békés Ünnepeket!
Szia!
Volt egy vetélésem utána sok hiába való próbálkozás meg orvos váltás után kiderült, hogy mi a baj. Kezelték, jött a baba. Utána megint kezeléssel a kistesó ami szintén elment. Aztán megint kezelés, jött a kistesó. Mikor a pici 8 hós volt egyszer nem vigyáztunk. Szülés után is hol védekeztünk hol nem. Álltalában megszakítással. Úgy voltunk vele úgy sem leszek terhes. S láss csodát most itt csicsorog az én legkissebb gyönyőrűségem. Két babát terveztünk csak, de egy percig sem bántuk meg, hogy hárman vannak. Imádjuk Őket. Nem igazán ide tartozott a válaszom, de jól esett leírni a mi kis csodánkat. Békés Boldog karácsonyt mindenkinek.
Esküvő után egy héttel először nem védekeztünk...
7 hónapos a kis Kócos, volt döbbenet, meg csodálkozás. A mézes hetek már terhesen értek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!