Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Le...

Szerintetek mit tegyek? Le lettem pattintva, vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

Mikor megszületett a lányom 9 hónappal ezelőtt akkor költöztünk ide. Nagyon kevés a kismama és az anyuka errefelé, és akik mégis itt laknak nem akarnak ismerkedni. Nekem ez eleinte nagyon furi volt, mert ahol ezelőtt laktunk, szinte mindenkit ismertem és rengeteg barátom volt. Egy anyukával mégis sikerült összebarátkozni, nagyon örültem, mert a két kicsi nagyon jól elvoltak együtt meg mi is jókat dumáltunk.

Vagy 4 hete sajnA kórházba került a kisfiú, én mindig érdeklődtem irántuk meg minden. Mondta az anyja ha hazajönnek talizunk. Én már azóta vagy 5 ször hívtam őket de mindig kitérő választ ad, hogy nem meri kihozni, a gyereket, de megbeszéltük, hogy hétfőn együtt megyünk tanácsadásra. Ez volt múlthéten , én hívtam a megbeszélt időpontban, de mondta, hogy ők már haza is jöttek mert akadt egy rokon aki autóval elvitte őket. 500m a rendelő.Bocsánatot kért hogy nem hívott fel, de ettől függetlenül elég rosszul esett.

A védőnő mondta, hogy nagyon kell vigyázni a kisfiúra, nehogy visszakerüljenek a kórházba. Na mind 1 de attól még átjöhetnének, vagy áthívhatna. Arról nem beszélve, hogy múlthét hétfőn nagyon jó idő volt, sütött a nap.

Szerintetek karácsonykor felhívjam, vagy neki kellene? Azt sem akarom, hogy piócának nézzen, de azt sem hogy megszakadjon a kapcsolatunk. Ti mit gondoltok?

2009. dec. 21. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
bocs, de lehet nagyon nyomulsz, és ő csak laza barátságot akar, nem átjárósat, szorosat, mit te.
2010. jan. 4. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:

hívd fel/át,és mondd meg neki nyíltan,hogy te úgy érzed,hogy valami nem stimm....kérdezd meg,hogy megbántottad e,vagy ha nem,mi az oka,hogy így eltávolodtatok?...és tisztázzátok...

sok sikert

2010. jan. 4. 14:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Na Ok, de ők jöttek át először és hozott egy csomó mindent a babámnak. Mi egyszer voltunk náluk, ők meg ha erre jártak bejöttek meg minden.
2010. jan. 4. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Tarts egy kis szünetet, lehet észbe kap, ha jó ideig nem hall rólad.

Vagy nem, akkor viszont kár a gőzért.

Szerintem te már mindent megtettél.

2010. jan. 4. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Sztem túl vagy pörögve...

Minek ennyiszer felhivi?Ha látod hogy nem regál és nem kiváncsi rád minek tepersz ennyire??

Teljesen felesleges,ha kiváncsi rád úgyis fel fog hivi, de ez jelen pillanatban nem úgy néz ki.Hagyd békén nézz másik "barátnő" után.

2010. jan. 4. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!