Túlreagálom a dolgot? Nem tudom elfelejteni, túl érzékeny vagyok?
Nem te vagy túlérzékeny, hanem a másik anyuka...
Szerintem ő reagálta túl, nem te. Tedd magad túl rajta, lehet, hogy fogsz még ilyennel találkozni!
Az én gyerekem kezéből én vehetem ki a játékot, mégha az az illetőé is. Egy kicsi 22hónapos nem fogja zsebre rakni, és a szülőnek sem ezért nem lesz sarokháza...
Nap végén még én rösteltem párszor visszakérni a lapátunkat, nemhogy ezen "cicabox" menjen. Két kicsi közé igen oda kell állni, kicsit a nagyobbat rendre inteni, de felnőtt vs kisgyerek...:(
Egyszerűen egy bun.kó volt a nő aki kivette a gyereked kezéből a játékot.Ne foglalkozz az ilyen ... anyukákkal.Biztos én is megsértődtem volna, de az tuti, hogy nem hagytam volna szó nélkül a dolgot, és beszóltam volna neki, hogy mivan sajnálod a gyerektől a játékot?
Egyszer mi meg úgy jártunk a kislányommal,(megjegyzem sosem felejtem el, szóval elmentünk egy idegen játszótérre a szomszédos városkába, még nem jártunk ott soha, és az akkor 2 éves lányom örömmel szaladt a homokozóba, ahol két nőci volt egy 1.5 éves körüli kislánnyal.kislányom annyira örült, hogy van gyerek a homokozóban, és el akarta venni az egyik kislapátot, én mondtam ne vedd el nem a tiéd.Ő nem is vette el, de olyan rosszul esett, hogy nem, mondták, hogy nyugodtan játsz vele kislány vagy valami.Erre ráadásként 2 perc múlva hirtelen átmnetek a játszótér másik sarkába, persze a játékokat gyorsan összeszedték nehogy az én lányom is játszhasson vele.Tök bun.kók voltak.Ráadásul mikor odamentünk köszöntünk, persze nem köszöntek vissza csak lestek mint a majom a moziban.:(Aztán a lányom átment utánuk a a játszótér másik sarkába, és mily érdekes, akkor ők meg visszaballagtak a homokozóba.Nah itt betelt a pohár és hazajöttünk a jó öreg mi játszóterünkre ahol lakunk, igaz itt nincs annyi játék mint ott volt, de legalább nem bun.kók az emberek, és egy írígy anyukával sem találkoztam még.:)
Gondolom alapvetoen ilyen termeszetu az anyuka, ami nem is gond, en sem szerettem pl az irodaban, ha elvettek az asztalrol az altalam hasznalt tuzogepet.
Nem azert, mert elvettek es hasznaltak, hanem azert, mert 10bol 9szer nem kerult vissza, leraktak itt-ott, vagy mondjuk a belyegzot es az kicsit idegesito, hogy all a nyakamon a munka, nincs 2 percem pisilni menni, de mas lomhasaga miatt 5 percet naponta hatszor a sajat dolgaim keresesere szanok.
Mindegy, csak azt akartam kifejezni, hogy biztosan megszokta a fiatal anyuka, hogy felnottekkel ilyet lehet tenni es nem tud mit kezdeni meg a szituval, hogy gyerek all vele szemben. Szarul reagalta le.
De hidd el, max 2-3 honap, vagy egy ev es megismeri o is ezt a helyzetet!
Most kezdi a gyereke a homokozast, ha ilyen pici lehet, hogy ez volt az elso alkalmak egyike. Lehet, hogy eddig az anyuka meg nem is latta, hogy ez a cserekereskedelem termeszetes.
Ha nem hulye, akkor hamarosan eszreveszi, hogy az o gyereke is pont igy fog menni a mas jatekai utan es arra is rajon, hogy butasag volt ragaszkodni a sajatjahoz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!