Nagyon szeretnék kisbabát, de még egyáltalán nem lenne jó, ha lenne. Hogyan nyomjam el a vágyat?
Fiatalok vagyunk a párommal, egyetemisták, munka nélkül, satöbbi. A józan ész azt mondja, hogy nagyon rossz ötlet lenne. De vannak ismerősök, akiknek van már babája, egy meg éppen most várandós. Egyre erősebb bennem a vágy, hogy én is szeretnék, de már nagyon komolyan. Hogyan tudnám ezt elnyomni magamban? Kezdem lelkileg nagyon megszenvedni, hogy a körülményeim nem engedik, nem beszélve arról, hogy a barátom sem akar még egyáltalán ilyesmire gondolni se.
Köszönöm a segítséget.
Koncentrálj a tanulásra az kell a cél eléréséhez,
Másrészt előbb esküvőt szervez szerintem.
Ugyanígy vagyunk.
Már 2-3 napja egy kicsit könnyeztem is a dolog miatt, mert még gondolni se szabad rá, annyira nincs itt az ideje.
Amúgy az én ismerősi körömben 8 baba született, és 2-3 lány várandós is.
Mindegy, megértelek.
Amit én csinálok, hogy olvasgatom itt a dolgokat, kimásolom amit hasznosnak találok, és én is így akarom majd akkor csinálni amikor elérkezek oda. Tehát a tudásomat fejlesztem ez ügyben, hogy ne legyek tudatlan, max ügyetlen és gyakorlatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!