Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék kisbabát, de...

Nagyon szeretnék kisbabát, de még egyáltalán nem lenne jó, ha lenne. Hogyan nyomjam el a vágyat?

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk a párommal, egyetemisták, munka nélkül, satöbbi. A józan ész azt mondja, hogy nagyon rossz ötlet lenne. De vannak ismerősök, akiknek van már babája, egy meg éppen most várandós. Egyre erősebb bennem a vágy, hogy én is szeretnék, de már nagyon komolyan. Hogyan tudnám ezt elnyomni magamban? Kezdem lelkileg nagyon megszenvedni, hogy a körülményeim nem engedik, nem beszélve arról, hogy a barátom sem akar még egyáltalán ilyesmire gondolni se.

Köszönöm a segítséget.

2014. ápr. 12. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Koncentrálj a tanulásra az kell a cél eléréséhez,

Másrészt előbb esküvőt szervez szerintem.

2014. ápr. 12. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jàrj el az ismerősökhöz babàzni!én is eljàrtam a baràtnömhöz és kéltem magam!sokszor nap végén örültem hogy otthon engem a csend és a nyugalom vàr 😊
2014. ápr. 12. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyunk.

Már 2-3 napja egy kicsit könnyeztem is a dolog miatt, mert még gondolni se szabad rá, annyira nincs itt az ideje.

Amúgy az én ismerősi körömben 8 baba született, és 2-3 lány várandós is.

Mindegy, megértelek.

Amit én csinálok, hogy olvasgatom itt a dolgokat, kimásolom amit hasznosnak találok, és én is így akarom majd akkor csinálni amikor elérkezek oda. Tehát a tudásomat fejlesztem ez ügyben, hogy ne legyek tudatlan, max ügyetlen és gyakorlatlan :)

2014. ápr. 12. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tudnád előre, hogy a babázásnakvan egy nagyon komoly árnyoldala is, akkor nem siettetnéd, az biztos. Annyi ilyen kérdés van, és a 90% uknál nem látom, hogy tisztában lennének azzal, hogy mivel jár egy gyerek. Az nem csak kakispelus és hasfájás.... Valamilyen szinten az egész életedet tönkreteszi, és nehogy azt hidd,hogy mindenki úgy érzi, hogy megéri. Rengetegen megbánják, és főleg olyanok, akik a semmire, szinte egy ismeretlennek szültek (együtt sem élnek az apával, ergo nem ismerik teljesen).
2014. ápr. 13. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!