érintőképernyős samsungomat szétzúzta a gyerek, most ősrégi nokiám van. (vastagtöltős, 10 éves) :) :)
2014. ápr. 10. 16:20
2/13 anonim válasza:
nekem egy 1000 éves nokiám van, nem érintőképernyős, nem féltem, de nem is játszanak vele a gyerekek, tőlem sem látják, mert én is csak telefonálásra, sms-re használom, nem netezek rajta, a zsebemben van állandóan, nagyon ritkán hagyom elől
2014. ápr. 10. 16:22
3/13 anonim válasza:
Samsung Galaxy S Advance. Megszerzi néha, de lapozgatni szereti, szerencsére nem zúzza. Ettől függetlenül nem szoktam engedni, hogy piszkálja, de néha figyelmetlen vagyok. Amúgy én nem vagyok tőle oda, de nálunk szinte minden Samsung, a férjemnek is ilyen van, ő jobban szereti.
2014. ápr. 10. 16:27
4/13 anonim válasza:
Samsung Galaxy S4. Nem felek, mivel nem adom oda neki. A zsebemben van, nem gyerek kezebe valo.
2014. ápr. 10. 16:30
5/13 anonim válasza:
Kétévesem inkább az apja "gyerekálló" Lenovo A660-ját nyúzza (nyál- és esésálló ;)), de meg szokta kaparintani az enyémet is, szerencsére már nagyon nem bántja, profin kezeli.
Kisebb korában saját telefont adtunk neki, amit nem sajnáltunk, meg kapott egy FP-t is, persze az nem olyan izgi :)
2014. ápr. 10. 16:31
6/13 anonim válasza:
Èrintös okostelefonom van.Telenor one teuch. Sokszor a kezèbe kerül,de màr szèpen nyul hozzà.Màr tudja hogy kell feloldani.Szoktunk rajta videôt is nèzni.Magyon birja.Persze nem adom neki hogy jàtszon vele.Règebben hozzàkerült ès kapott is pàrat.Földön landolt stb.Most az àgyon van àltalàban,nèha megnèzi,feloldja a billentyüt,mondja,hogy baba,(mert ö van a hàttèrkèpen)de màr nem èrdekli annyira,otthagyja ès megy tovàbb.
2014. ápr. 10. 16:33
7/13 anonim válasza:
Ja,16hós a pici.
2014. ápr. 10. 16:34
8/13 zabmester válasza:
Sony Ericsson Xperia Ray. Nem féltem, tud rá vigyázni, szokott is rajta játszani. Igaz, már öt éves volt a fiam, amikor ezt vettem, nem tesz benne kárt, és ha szólok, hogy most már tegye le, akkor le is teszi.
Mondjuk a régebbi telefonjaimat sem bántotta, pici korában nagyon hamar megtanulta, hogy nem nyúlhat hozzá, úgyhogy simán ott hagyhattam a telefont bárhol, nem kellett eltenni előle már 1-2 éves korában sem.
2014. ápr. 10. 17:24
9/13 anonim válasza:
Samsung Galaxy S3 mini,érintőképernyős.Nagyon szeretem karácsonyra kaptam,nem adom oda 3 éves fiamnak,persze kezébe vette már de az évek alatt megtanulta anya telefonja nem játék, előtte egy Iphone 3G volt,azt leejthette akármi nagyon bírta a strapát.
2014. ápr. 10. 19:46
10/13 anonim válasza:
ZTE Blade van, érintőképernyős, nem zúzza szét, 5 éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!