Tényleg olyan sok a fiatal anyuka?
Figyelt kérdés
Itt most a tényleg fiatalra 16-18 évesre gondolok, mert itt a gyakorin úgy tűnik, hogy sok, de én nem tudom, a környékünkön,(Bp, kertváros)én a 28 évemmel a legfiatalabb vagyok, a többség 30-35 fölötti.2014. ápr. 10. 15:11
11/13 anonim válasza:
Utolsó aki a mai világban nem tud utánanézni a védekezésnek az hülye.
12/13 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy utána tud-e valaki nézni vagy sem. Nyilván ha fontos valakinek valami akkor úgy is keres kutat, olvas. De sok fiatal azt hiszi, hogy csak élvezet az egész együttlét.
Hogy őszinte legyek, nem is kellene. A szülők felelőssége az egész.
13/13 anonim válasza:
Nem ez csak felelősség áthárítás. Nyilván a szülő megmondja, hogy nem örülne ha a gyereke nemi életet élne így ha azt betartaná akkor tök mindegy mennyire van vagy sem felvilágosítva. Máskülönben engem sem világosítottak fel a szüleim internet sem volt mégis tudtam, hogy lesz a gyerek már 10 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!