Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg olyan sok a fiatal...

Tényleg olyan sok a fiatal anyuka?

Figyelt kérdés
Itt most a tényleg fiatalra 16-18 évesre gondolok, mert itt a gyakorin úgy tűnik, hogy sok, de én nem tudom, a környékünkön,(Bp, kertváros)én a 28 évemmel a legfiatalabb vagyok, a többség 30-35 fölötti.
2014. ápr. 10. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vagy csak fiatalnak tűnik :) Én 27éves vagyok, de még most is elkérik a személyimet, és sok helyen rossz szemmel néznek rám, pl oviban is megkérdezte egy anyuka,hogy nem korai még a gyerek, visszakérdeztem hogy hány évesnek gondol,erre a azt mondta,hogy 17nek gondol...
2014. ápr. 10. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
23%

én inkább úgy látom, hogy sok a 35 év feletti, kevés a 28 év alatti, és persze vannak bizonyos etnikumok ahol sok a 20 év alatti. De úgy látom, hogy fajtánk belieknél nem sok a fiatal anyuka nem tudom miért tűnik gyakorinak.

Lehet hogy azért mert ők bizonytalanabbak és jobban rátalálnak erre a fórumra, több kérdésük van, stb.

2014. ápr. 10. 15:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Bocs 2-es, de a "fajtánk beliek" a magyarok?!? Elég furcsán fogalmazol.
2014. ápr. 10. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
igen, próbáltam kulturáltan megfogalmazni, hogy a cigányoknál sok a tinédzser anyuka, nem akartam azt mondani hogy nálunk magyaroknál, hiszen ők is magyarnak vallják nagyrészt magukat, ezért írtam hogy fajtám beli, elnézést ha ezzel valakit megbántottam. De nem akartam úgy írni magyar, mert akkor nem egyértelmű mire gondolok. Így legalább az volt.
2014. ápr. 10. 15:59
 5/13 zabmester ***** válasza:
Alapvetően nincsenek túl sokan, maximum itt azért tűnhet úgy, hogy mégis sokan vannak, mert ez egy ilyen oldal. Ide az ír, akinek valami gondja, problémája van. Olyan ez, mint amikor mások azt kérdezik, hogy tényleg olyan sok a rossz gyerek-szülő kapcsolat, mint ahogy az a Családi kapcsolatok kategóriában látszik? Nem, nyilván nem, de oda meg azok írnak, akiknek a családtagjaikkal van gondjuk, olyanok nem írnak ki kérdést általában, akiknek minden teljesen jól működik az életükben.
2014. ápr. 10. 17:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi felénk nem nagyon van vagy én nem tudok róluk,felénk sok 21-26 közötti van engem szoktak 17-18 évesnek nézni,mikor kisfiam született ráadásul még fiatalabbnak néztek 15-16nak,oké fiatal voltam 21 és most 24 vagyok.
2014. ápr. 10. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is iskolámba lehet azért már lányiskola de szinte minden évfolyamba van egy terhes meg egy akinek már van gyereke.
2014. ápr. 10. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Most valahogy beindult ez a korosztály.

Mondjuk én 18 évesen szültem, most 23 vagyok.

Az én korosztályom, tehát az évfolyam társaim illetve a hozzám képest +/- 1 korosztályban a városban ahol élek 90%-uknak van gyereke vagy épp terhes.

Míg a bátyám aki nálam 5 évvel idősebb +/-1 korosztályából még csak kb 15-20% akinek gyereke van vagy terhes.

2014. ápr. 11. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk utolsó nagyon erős túlzás.
2014. ápr. 11. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Valószínű... elég ha csak a kisebbséget nézzük. Már elnézést.

De rajtuk kívül nyilván vannak magyarok is.

Röviden és tömören az a probléma a mai világgal, hogy hamar kezdik a szexuális életet, a védekezésről sincs semmi fogalmuk. De honnan is legyen, hisz a szülők nem foglalkoznak a gyerekekkel, ha mégis akkor ezeket nem beszélik meg velük, az iskolákban nincs megfelelő felvilágosítás, ha van akkor a diákok azt sem veszik komolyan. Hagy ne részletezzem, hogy miért.

Egyébként a mi környékünkön is 16-18 éves anyuka. Mind 19-22-23 éves.

2014. ápr. 12. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!