Gyermeket szeretnék, de fiatal vagyok?
Idén töltöm be a 22.évet és én úgy érzem hogy szeretnék végre édesanya lenni.
Már 7 éve vagyok együtt a párommal. Szeretjük egymást, és nagyon boldog lennék ha végre gyermekünk születne.
Édesanyám viszont ellene van, azt mondta hogy ne akarjak, persze hogyha becsúszik ő is áldását adja.
Pedig sok mindenki mondta már annak ellenére hogy nem tudják hogy én is szeretnék hogy most már kezdek korban lenni hozzá.
Lakásunkban decemberben tudunk beköltözni, saját hitel nélküli. Bár egy szoba-konyha és egy fürdőből áll.
Havi: 300 000 forintot keresünk.
Őszintén, nem támadásból írom, mivel én is hasonló korú vagyok, és kismama, de amíg van benned egy cseppnyi kétely a korodat illetőleg, és az édesanyád véleménye ennyire számít ebben a fontos kérdésben, addig úgy érzem, hogy fiatal vagy hozzá.
Persze, az a jó, ha adsz anyukád szavaira, de ha igazán megértél az anyaságra, hidd el, hogy magasról tenni fogsz mindenki véleményére.
Szerintem alapvetően nem rosszak ezek a lehetőségek a babavállaláshoz, engem csak az tartana vissza, hogy pici a lakás. Egy külön szoba a babának számomra mindenképpen fontos lenne, még akkor is, ha eleinte velünk alszik, hogy legalább napközben tudjam a saját szobájában altatni, amíg én teszek-veszek, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb kisgyerek egy idő után már azért igényli, hogy legyen egy külön helye. A szülőkről nem is beszélve, akik meg igénylik, hogy a nappali/hálószobájuk ne játékraktár legyen :)
De persze mindenkinek más a természetes, sokan nőttek fel egyszobás lakásban, csak nekem ez biztosan kényelmetlen lenne, de van, akinek ez nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!