Gyermeket szeretnék, de fiatal vagyok?
Figyelt kérdés
Idén töltöm be a 22.évet és én úgy érzem hogy szeretnék végre édesanya lenni.
Már 7 éve vagyok együtt a párommal. Szeretjük egymást, és nagyon boldog lennék ha végre gyermekünk születne.
Édesanyám viszont ellene van, azt mondta hogy ne akarjak, persze hogyha becsúszik ő is áldását adja.
Pedig sok mindenki mondta már annak ellenére hogy nem tudják hogy én is szeretnék hogy most már kezdek korban lenni hozzá.
2014. márc. 28. 20:35
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy fiatal,kezdhetjük ott is,hogy 38-40 évesen már a nők igenis öregek a terhességhez,bármennyire is lefognak pontozni,hangsúlyozom a terhességhez a szüléshez öregek, a 20 évesek meg a legjobb korban vannak pláne hogy minden adott.
12/13 anonim válasza:
Kizárt dolog h épeszű ember gyereket válaljon most h a Fidesz nyert
13/13 anonim válasza:
Utolsó,már ne is haragudj de ha a komcsik vagy a zsidó lmpsek nyernek akkor inkább mindenkinek el kellett volna költözni,nem a párt befolyásolja az életet,mindig van jó és rossz is,ha az emberek csak befásultan búslakodnak akkor sem haladnak előre ha 3szor ennyi a fizetés,könnyű mindig a kormányt hibáztatni,holott az emberekben van a legnagyobb hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!