Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mi a foglalkozásotok?...

Anyukák, mi a foglalkozásotok? Mit dolgoztatok a gyed vagy gyes elött? Vissza vár a munkahelyetek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 00:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Nálam bonyolult, mert elköltöztem az ország másik végére, és épp egy nyílászáró szaküzletben voltam adminisztrátor-eladó 4 órában (ígéret volt a 8 órás munkára) mikor nem várt módon teherbe estem (a dokik szerint nem lehet gyerekem....)Jó, hogy szóltam, mert másnap kirugott volna a főnök-megszűnt a cég... így épp addig ki tudtam húzni, hogy meglegyen a 180 napom és kapjak táppénzt.

Szóval engem tuti nem várnak vissza....

DE második babám már 30 hetes a pocimban, 3. -at is tervezünk, és addigra lesz diplomám is, remélem találok majd valamit...

Amúgy a végzettségem postaforgalmi, 7 évet húztam le költözés előtt postán...

2009. dec. 20. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Honvédségnél közalkalmazott. Visszavesznak(várnak) de, lehet, helyileg nem pont ugyanoda.
2009. dec. 20. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én bölcsödében dolgoztam mint csecsemő és kisgyermekgondozó.Szerződésem lejrát.A pici most 5 hós.Szóval nincs hova visszamennem.Újra pályáznom kell majd a helyért, de azt mondták tuti kapok majd állást valamelyik bölcsiben.

Szóval sz@r helyzet.

2009. dec. 21. 07:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok. Visszavárnak,de nem biztos, hogy visszamegyek,mer kistesót tervezünk.
2009. dec. 21. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egy gyorsétteremben dolgozok.

A fiaim 6,5 és 8 évesek. Annak idején visszavártak, és mentem is. Most vagyok 5 hetes a babámmal.

Nagy valószínűséggel vissza fognak várni.

Jelenleg nem tartom valószínűnek, hogy a baba 2 éves korában visszamenjek dolgozni.

A nagyobbik fiam tej- tojásallergiás, és a kisebbiket februárba fogják vizsgálni autizmus gyanújával.

Ha ez beigazolódik,akkor nagy valószínűséggel otthon maradok velük.

Jelenleg 4 órásba vagyok de gyakorlatilag napi 6 órákra vagyok beosztva, szombaton van, hogy 10 órára, 3 szabadnappal. A párom meg vasárnap dolgozik.

Nem igazán ideális egy 3 gyerekes családnak.

2009. dec. 21. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Mérnök vagyok, és várnak vissza. Meg én is mennék már. Szeretek ott dolgozni.
2013. okt. 19. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!