Anyukák, mi a foglalkozásotok? Mit dolgoztatok a gyed vagy gyes elött? Vissza vár a munkahelyetek?
Nálam bonyolult, mert elköltöztem az ország másik végére, és épp egy nyílászáró szaküzletben voltam adminisztrátor-eladó 4 órában (ígéret volt a 8 órás munkára) mikor nem várt módon teherbe estem (a dokik szerint nem lehet gyerekem....)Jó, hogy szóltam, mert másnap kirugott volna a főnök-megszűnt a cég... így épp addig ki tudtam húzni, hogy meglegyen a 180 napom és kapjak táppénzt.
Szóval engem tuti nem várnak vissza....
DE második babám már 30 hetes a pocimban, 3. -at is tervezünk, és addigra lesz diplomám is, remélem találok majd valamit...
Amúgy a végzettségem postaforgalmi, 7 évet húztam le költözés előtt postán...
Én bölcsödében dolgoztam mint csecsemő és kisgyermekgondozó.Szerződésem lejrát.A pici most 5 hós.Szóval nincs hova visszamennem.Újra pályáznom kell majd a helyért, de azt mondták tuti kapok majd állást valamelyik bölcsiben.
Szóval sz@r helyzet.
Én egy gyorsétteremben dolgozok.
A fiaim 6,5 és 8 évesek. Annak idején visszavártak, és mentem is. Most vagyok 5 hetes a babámmal.
Nagy valószínűséggel vissza fognak várni.
Jelenleg nem tartom valószínűnek, hogy a baba 2 éves korában visszamenjek dolgozni.
A nagyobbik fiam tej- tojásallergiás, és a kisebbiket februárba fogják vizsgálni autizmus gyanújával.
Ha ez beigazolódik,akkor nagy valószínűséggel otthon maradok velük.
Jelenleg 4 órásba vagyok de gyakorlatilag napi 6 órákra vagyok beosztva, szombaton van, hogy 10 órára, 3 szabadnappal. A párom meg vasárnap dolgozik.
Nem igazán ideális egy 3 gyerekes családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!