Holnap megyek magzatvízvételre. Nagyon izgulok. Mennyire fájdalmas?
a kockázataitól jobban kellene tartani
és csak nyomós indokkal kell elvégeztetni, mert ma már vérből is mindent kimutatnak
Köszönöm a válaszokat
Kicsit kellemetlen volt, de nem fájt. Azért, csináltuk meg, mert a Down-szűrés rossz lett. 1:17 :( Én is félek a vetélés kockázatától, de remélem nem fog bekövetkezni.
Nemcsak a vetéléssel van gond, hanem azzal is, hogy sokszor rossz eredményeket közölnek. Ismerek olyan anyukát, akinek végig azt mondták, hogy Down-kóros lesz a gyereke, és teljesen egészségesen született meg.
A második dolog meg az, hogy a baba a pocakodban bízik benned, és ő egy igazi kis ember. Ha még esetleg valamit ki is szűrnének, akkor sem szabad az abortuszt választani, mert azzal ezt a pici védtelen emberkét megöljük. Ha megszületik egy gyerek, és kiderül valamikor hogy súlyos beteg, azokat akkor miért nem ölik meg???? A pocakban lévő baba ugyanilyen érző lény, aki hall, érez és szeret téged. :)
Nem ertek egyet az utolsoval. Ha tuti hogy beteg lenne akkor nem szabad megtartani, nektek sem jo neki sem jo.
Raadasul meg nem alakult ki a tudata, ergo nem rossz vagy jo neki, egyszeruen semilyen.
Igy gondolom en...
Sziasztok!Én annak a váalszolónak irnék aki azt irta hogy a vérböl mindent ki tudnak szürni!A következö történt velem :
van egy 25 honapos makkegézséges kisördögöm,szerettünk volna neki kis tesót a probálkozásunk 7 honapra skerült is terhes lettem ,minde kötelezö vizsgálaton részt vetten hiszen tisztában vagyok a fontosságával soha nem hagytam volna ki semmit se!miután minden eredményem tökéletesen rendben vol minden normális volt,igy nem mentem semmilyen plusz tesztre a doki ajánlotta de hozzá tette nem indokolja semmi a fizetös vizsgálatot de azért még is ha gondolom menjek el,én nem mentem mert ugy gondolttam semmi negativum nem állt a leletimen és a dr.is azt mondtta hogy nem indokolt,igy nem mentem végül a 35.héten közölte velem az orvos hogy itt nagy a baj komplex szivfejlödési rendellenessége van a kislánynak és azonnak beutaltak a pécsi klinikára sürgösségi császár javaslattal,ott ugyy döntöttek addih várnak amig magátol nem indul el a szülés hogy erösödjön a baba addig is,a 37 héten spontán megindult de hogy több legyen az életben maradási esély császárral segitették világra a kislányomat,szülés után 5 oras korában felszálitották pestre a GOKI ba hogy majd ott mütétekkel helyre hozzák,közben felmerült a downkor gyanu mivl külsö jegyek lapján vélhetöen az volt!Pesten 15 napot töltött a picim majd ahogyan felvitték ugy lehozták pécsre mondván gyakorlatilag lehetetlena mütét 2960g született 49 cm,ezt csak mellékesen irom ide.miútán lekerült pécsre még 3 napot élt utolso napján megkértek bucsuzzunk el a kisbabánktol orái vannak vissza ,mire haza jöttünk már hivtak is hogy elment!utolag beigazolodott a dankor aminek köszönhetö a szivfejlödési rendellenesség! mindenkinek ajánlom hogy semmit ne hadjon ki föleg ha indokolt!most 5 hetes terhes vagok és a 12 étn magzatvizvétel ,már nagyon várom és semmi nem izgat hogy fáj e vagy sem mellékes!Csak derüljön ki idöben ha nincsen rendben hogy döneni tudunk a férjemmel,hogy hogyan tovább.most 32 vagyok mikor a kislány született 31.6 voltam!röviden és nagyon tömören ennyit szerettem volna megosztani veletek lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!