Nagyon fájdalmas aranyérre valami ötlet?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, tegnap kijött az aranyerem. Volt már korábban is, de ez most sokkal durvább.Iszonyatosan fáj, két dudort is érzek, ilyen még nem volt. Reparon krémem van, ez korábban elég hamar javított rajta, de most semmi. Ha reggelre sem lesz jobb, kérek időpontot a háziorvoshoz ( külföldön élek, itt oda is időpont kell). Addig is van valami ötletetek, hogyan kezelhetném, mert se ülni, se feküdni, se aludni nem tudok, fájdalomcsillapítót nem szeretnék bevenni,amég egy kicsit is bírom.Nagyon félek, nehogy szülés előtt kint legyen, el sem tudom képzelni a két fájdalmat együtt.2013. szept. 29. 17:32
2/5 anonim válasza:
Ne csak krémet, hanem Reparon kúpot is használj!
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ezeket itt nem tudom beszerezni, csak krémet hoztam otthonról, és itt nem adnak semmit a gyógyszertárban a terheseknek, csak ha a doki írta fel. Azért köszi a válaszokat!
2013. szept. 29. 17:48
4/5 A kérdező kommentje:
Olvastam valahol a jegelést és a körömvirág krémet. Ezek használnak valamit?
2013. szept. 29. 17:50
5/5 anonim válasza:
A körömvirágkrém jó. És kamillás, vagy ecetes ülőfürdővel is próbálkozhatsz. Ha gyulladt, akkor ne legyen nagyon meleg a víz, de a "jegelés"-sel vigyázz, nehogy ráadásul fel is fázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!