Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves anyukák? Szerintetek...

Kedves anyukák? Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 8. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze.

Amúgy ha mi elmentünk valamilyen rendezvényre és "felcimkéztem" a gyerekeket - ez a kidup karkötőt jelentette, akkor a nevüket sosem írtam ki csak a telefonszámot, nehogy valaki lenézze a nevet. A gyerekek hajlamosak azt hinni, hogy ha valaki tudja a nevüket, akkor őt ismeri = megbízható ismerős.

Tehát ne tudjanak nekik szólni, hogy pl. Pistike így meg úgy. Ezért jó a jelszó is, hogy ne higgyék el hogy anyukád ezt vagy azt üzente...

2013. aug. 8. 00:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Hm elgondolkodtam, de rosszat nem lehet vele tenni, de szerintem ennyi idös gyereknek már elég elmondani, hogy nem megyünk el mással sahova sem... vagy is részletesen elmondai mit kell tenni.

DE még akkor sem biztos, hogy a gyerekek képesek is ekkor úgy cselekedni.

Egy német csatornán pár éve teszteltek 3 kb 8-10 éves lányt. Szülöi beleegyezéssel egy rendör civilben csinálta. A 3 lány barátnö is volt , de egyenként csinálták vele, miközben a szülök kandi kamerán nézték.

A rendör leszolította az iskol´´aból haza mente a kislányt, és mondta, hogy leakarja fényképezni. Majd hogy menjen vele a a parkba be és ott is fényképezni akarta... A 3 kislányból kettö simán engedte volna(a parkban a rendör elmondta ki ö és, hogy mit csináltak helytelenül), és egy kislány volt csak aki rögtön abban a pillanatban elkezdett sikoltozni és haza rohant.

Mindegyik szülö azt mondta, hogy állandó téma náluk, hogy ideggennel nem mennek el... Még is.

Amúgy a karcimkét tényleg jónak találom, és kicsiknél a név is kell, mert ha 3 éves elveszik és pár perc mire megtalálják, addig azért jó ha valaki a nevén szólítja aki ott marad vele.

2013. aug. 8. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!