Léptetek már legoba? Tényleg olyan fájdalmas?
Figyelt kérdés
Én már léptem, de nekem egyáltalán nem olyan vészes, mint ahogy facebookon lehet mostanába a posztokban látni.2013. ápr. 28. 12:09
1/8 anonim válasza:
Én is többször léptem már rá, de nekem sem fájt, legalábbis közel nem annyira, mint amilyennek a neten hirdetik...
2/8 anonim válasza:
Tud az fájni... Mint akármilyen más vacak, ha úgy lépsz rá. Egyszer egy szúrós sz.rságba léptem bele úgy,hogy elkezdtem vérezni. Persze bele nem haltam :)
3/8 anonim válasza:
Hú gyerekként hányszor. Ha "jól" kapja el az ember az élét, az tényleg tud fájni, de bele nem hal az ember, meg legalább megtanultuk, hogy nem hagyjuk szanaszét a játékot. :-) A bátyám hogy tudott szentségelni, amikor belelépett egy-egy kockába, régi szép idők. :-) A facebookos posztot viszont még nem láttam. Miről szól?
4/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy lép rá az ember és a kis legódarabka éppen milyen ideget nyom meg a talpában.
Nálam már volt, hogy fel se vettem, és volt olyan, hogy mint a mesefigurák, némán üvöltöttem.
5/8 anonim válasza:
Léptem már legoba...elem kérdése.
De léptem már kocka élére,még atalpam vérzett is.Az agyamig hatolt a fájdalom.
6/8 anonim válasza:
A nap kérdése :DDD
Igen léptem már legóba nem is egyszer, a duplo nem fájdalmas de a rendes legónak már tudnak lenni olyan részei (nem feltétlen kockára gondolok hanem pl. emberke vagy kiálló vackok) ami nem kellemes érzés.
7/8 Jégtánc válasza:
Éjszaka közepén de jó tud lenni az a fájdalom:))) Léptem legóba nem is egyszer.Nem a kedvencem:))
8/8 anonim válasza:
ja, meg pici játékokba!hát tud fájni, ez attól is függ, kinek milyen vékony a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!