Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatás alatt meghízott...

Szoptatás alatt meghízott anyukák (sajnos én ezt a tábort bővítem), hogyan fogytatok le, és mennyi idő alatt, és hány kilót?

Figyelt kérdés
Még szoptatom a babám (10 hónapos), de érdekelne, hogy ha majd már nem szopik, akkor milyen módszerek vannak a feljött (nem 1 és nem 5 kiló, hanem sokkal több) leadására.
2009. dec. 19. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Szoptatás alatt is lehet fogyózni. Pl: [link]
2009. dec. 19. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem találtam meg a blogban a lényeget...
2009. dec. 19. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
A blog még íródik, állítólag januártól (ünnepek után) jön a java, de ez csak egy tipp volt, nem én írom. :)
2009. dec. 19. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lassan 3 hónapja,hogy nem szoptatok,eddig 7 kg ment le.Szoptatás után a súlyom a szülés előtti volt.Mindjárt lement 3 kiló.Aztán 1 hónapig semmi.Végre lement 2 kiló,rá 2 hétre visszajött.Nagyon dühös lettem,mert a vacsorát,édességet száműztem és mégsem volt eredmény.A múlt héten álltam rá a mérlegre-4kg.Most várok megint 2 hetet és nem stresszelek,addig nem méreckedek.

Az étrendem:

Reggel egy szendvics.

Délelőtt gyümölcs,ehhez muszáj 1-2 kekszet elrágnom(sav miatt).

Ebéd mindig főtt étel.Leves és második.

Uzsonna egy joghurt.

Napközben 1 liter teát iszom.A vizet nem bírja a gyomrom.

Sokat sétálunk a babával,próbálom a kocsit kevesebbet használni.

Van még kb.10 kiló feleslegem.

2009. dec. 19. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi!

Az utolsónak külön köszönet! Ügyes vagy, a 7 kg 3 hónap alatt szerintem világbajnok fogyás, én beérném ennyivel ha majd diétába kezdek. Nekem 25!!!! kg-tól kell megszabadulnom, ebből 10 a terhesség, 15 a szoptatás alatt jött fel, iszonyú étvágyam van, állandóan éhes vagyok. Borzalmasan nézek ki, de örülök annak,hogy a babám még szopik. Viszont ha egyszer már nem.... hát akkor extre diétába fogok, és jó olvasni, hogy vannak sikertörténetek, mint a Tied is. :-))))

2009. dec. 20. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még szoptatok, szülés után pár héttel kilóban kevesebb voltam, mint a terhesség előtt, a szoptatás az én étvágyamat is meghozta, szépen csúsztak fel a kilók.

Hasonló az étrendem, mint az előző válaszolónak, annyi, hogy vacsira általában virslit eszek főzve vagy grillezve, kenyér nélkül. És sok-sok zöldség köretnek, levesbe, sülve-főzve, lehetőleg sovány hús bőr nélkül, inkább rizs, mint tészta vagy krumpli. Ha nagyon tésztás az étel, legyen durumlisztből a tészta. És sok-sok folyadék, ami lehetőleg víz, vagy szoptatós tea édesítőszerrel. Gyümi mellé mehet a korpovit keksz. Nincs csokika, kakaó, kekszecske...

Már lement 2 kg, egy hónapja csinálom.

Még 2-3 kell, de a karácsony necces lesz így.

2009. dec. 20. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én 2 és fél hónap alatt fogytam 13 kilót, 1000-1200 kalóriás diétával. mondjuk volt miből. még mindig csinálom, a karácsony sem fog kifogni rajtam, még azért egy 10est illene márciusig, a babám szülinapjáig. ez a cél.
2009. dec. 20. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Ügyesek vagytok! :-))) remélem majd én is be tudok számolni hasonlóakról.
2009. dec. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!