Anyukatársak, hogyan fogytatok le a baba mellett? 10 kilót kéne leadnom. Sajna a lányom már nem szopik de szoptatás alatt 5 kilót híztam.5 hónapos a babám.
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 21:24
1/12 anonim válasza:
Az én babám is 5 hós, én nem híztam a szoptatás alatt, viszont a terhesség alatt 25kg-t, amiből még 15 rajtam van:( Amint abbahagyom a szoptatást, nekiállok a 90 napos diétának.
2/12 anonim válasza:
Hagyd el szénhidrátot amennyire csak lehet,mozogj!
De a legfontosabb a táplálkozás,sok gyümölcs,zöldség,hús,alacsony zsírtartalmú tejtermékek.6 után ne egyél.Ha szénhidrátot akarsz enni azt tedd a délelőtti órákra,12ig egyél ilyet.Cukrot váltsd fel édesítőszerre,finom lisztet-teljes kiőrlésűre,graham-ra.Kb ennyi.És AKARATERŐ!!!Így tuti leadod azt a 10 kilót 1,5 hónap alatt.
Én is így étkezem,3 hete-5 kilót fogytam.Még van 10:(...
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, akaraterő van, remélem kitartás is lesz. Terhesség alatt csináltam a terhességi cukor miatt a 160g-os szénhidrát diétát. Vajon azzal fogyhatok? Arra is jó vagy sok az a 160gr?
2010. márc. 4. 21:46
4/12 anonim válasza:
Szia! Én is cukis voltam és sztem tök jó volt az a diéta.csináld szerintem beválik!De terhesen mennyit híztál így hogy cukis voltál? Én 10 kg de szülés után 2 héttel lement mind így ugyan annyi vagyok mint voltam:)!De azért jólenne fogyni.Én is a ch-diétára gondoltam.
5/12 anonim válasza:
Én is kinlódtam a kilókkal, sehogy sem akart lemenni szoptatás után, így szilveszterkor megfogadtam heti 3x 1 óra aerobicot. Azóta fogytam 8 kg-ot, és még ki is kapcsolódok egy kicsit, meg apuka is lehet kettesben a gyerkőccel. Nagyon ajánlom a tornát, az nélkül nehéz fogyni.
6/12 A kérdező kommentje:
Terhesen összesen 9 kilót ami le is ment a szülés után, szoptatás alatt feljött 5 kiló és a teherbeesés előttről maradt rajtam minimum 5. 164cm/65kiló vagyok most, mikor teherbe estem már volt rajtam pár kiló a karácsony és az ünnepek miatt... Szeretnék újra 54-55 kiló körül lenni.
2010. márc. 4. 22:01
7/12 A kérdező kommentje:
Na igen, a tornát én is fogom, már elkezdtem, csak közben megjött és így most hanyagolom, de ha elmúlt napi minimum 20 perc Rubint Réka menni fog. + utána még egy kis masszázsöv ami van itthon.
2010. márc. 4. 22:03
8/12 anonim válasza:
A 20 perc nem lesz elég, minimum 30 perc után jön a zsírégetés!!!
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor igyekszem többet mozogni majd, remélem a törpillám is engedi.
2010. márc. 4. 22:28
10/12 anonim válasza:
Én 1 éves koráig szoptattam és 20 kg felesleg volt rajtam. 90 napossal lement 12 nulla mozgással, mivel arra nem volt lehetőségem, azóta pedig nem fogyózom csak figyelek, viszont heti 3x edzek és még lement 2 kg. Nagyon sok-sok-sok kitartás és akaraterő. Enni kell! Mert egyébként falásrohamokat kapsz, feladod és jön a jojó.Csak szépen tervezd meg mi, mikor. Rohadt sok idő, kitartás, de megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!