Fogytatok szoptatás alatt, úgy hogy bőven maradt tejetek?
Mennyit és hogyan?
Mit szabad és mit nem?
Az első terhességem után maradt rajtam 7 kg, azt lenne jó ledolgoznom. Akkor 55 kg-vel lettem terhes és 72-vel fejeztem, de szülés után lementem 32-re. Jött a következő baba, időm se volt fogyózni. Ekkor csak 8 kg-t híztam a terhességem alatt, amit azonnal le is ment szülés után, újra 62 voltam. 5 hós a kicsi, most 60 kg vagyok. Igazából 55 lenne a cél. Tehetek magamért valamit, vagy ráérek ezen dolgozni a szoptatás elhagyása után? Megjegyzem: azért legalább 1 éves koráig szoptatni szeretném....
Van köztes megoldás, vagy marad a türelem???
Én szoptatás alatt egy dekát sem fogytam. Én is hasonló karakter vagyok amúgy mint Te:)
Szóval ami fogyaszt picit, az az, hogy több saláta, husi, de kevesebb krumpli hozzá. Este lefekvés előtt 2 órával már ne egyél. Napközben ha kívánsz nagyon valamit, rágcsálj egy rágót.
Amúgy ha 5 hónapig szoptattál, nem fog eltűnni a tejed a kis diétától, ez szerencsére nem így működik. 1 hónap múlva pedig már úgyis mindenféle egyéb dolgot is eszik és akár napi 1-2-3 szoptatással bűven kihúzzátok még akár 2 éves koráig is:)
És ha van lehetőséged és a porontyok mellett megoldható, akkor fussál naponta fél órát. (Apura bízhatod, esetleg lefektetés után mész el, tavasszal már elég jó idő van szerencsére este is.
Szerintem a futásnál nincs jobb zsírégető. Utána pedig felülések, felugrások, lábkörzések, fekvőtámasz (ezzel csínján, mert ez apasztó hatású kissé).
Jó babázást és sikeres fogyizást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!