Hogyan, mivel fogytatok le szoptatás után?
Vettem szűztea kapszulát. Na olyat ne vegyen senki. Olyan sűrű f.sás jött rám állandóan a lehető legrosszabbkor, hogy az valami. Állítólag a zöldtea kapszula jobb, ugyan segíti az anyagcserét, de nem annyira f.satós (bocs a kifejezésért, de tényleg ez volt), most azt is meg fogom próbálni.
És Norbi update szerint eszem. Nem Norbis kajákat, csak az ő táblázatai alapján. Délig eszem olyat, ami 2-es kódú (3-as kódút pl. banánt csak elvétve, cukor no, édesség no). Délben szintén 2-es és 1-es, este pedig már csak 1-es. Egy hét alatt lement másfél kg. (B)
a kérdés szoptatás UTÁN volt...gondolom utána szedte a Reductilt. Egyébként én is szedtem de nekem semmit se használt.Csak a napi 1 óra sporttól indultak meg a kilók, én hosszú távon éhezni nem tudok sajnos.
Visszafogytam nagyjából kezdő súlyomra, majd ismét terhes lettem, még szoptatom a lányom (4 hós) de már belekezdtem újra a tornába, de most persze egy gramm se mozdul.
Neked gratulálok, hogy nem tudsz olvasni!!!!
Azt kérdezték, hogy szoptatás után!!!RÉMLIK???
Szerinted szedtem volna egy ilyen erős gyógyszert szoptatás mellett, vagy kiírta volna a dokim????
Na, hagyjuk is..
Én csak válaszoltam a kérdésre és boldogabb vagyok 56 kilósan, mint + el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!