A várt babának szinte semmije nincs meg, ezt túl lehet élni?
apuka elhagyott terhesség alatt, eléggé zilált családból származom(szinte nincs senkim)magyarán segítségem majdhogynem nulla. de ehhez még erős is vagyok lelkileg, semmi önsajnálat.
de olyan szegény embert az ág is húzza effektusban élek
kudarc kudarc hátán és nem tudom mit tegyek, hogy ez az ördögi kör megszűnjön végre.
semmi nem jön össze, ha intézek valamit, a végén fel kell adnom (nem tudok lakást felújíttatni, rossz babakocsit-használt vettem, a gyereket nem tudom beletenni, így hát babakocsim sincs, kiderült, hogy tartozásom van, amiről nem tudtam, azt kell intéznem, hogy engedjék el, nem kapok még mindig munkáltatóit, hogy hitelhez jussak, kórházi cucc nincs elkészítve (megláttam a betét árakat és elájultam), de mindjárt szülök, pelenka egy szál sem, mert ami olcsó az nagy kiszerelésű kocsi híján nem tudom elhozni, így vehetem a drága kisebbet, a gyerek nevét még most sem tudom, meg sorolhatnám még)
én kezdek belefásulni abba, hogy semmi nem megy simán, sőt nemhogy simán, hanem sehogy.
és arra gondoltam , ha jönne most a baba, így hogy minden még a szoba közepén van (úgyvolt festés lesz, de nem lett), hogy még pelusa sincs, azért csak nem halnánk bele, nem?
szóval olyasmi van, amikor minden összeomlott, mint földrengés után, romok és por mindenhol és ebben bújna elő a talajban egy kisvirág. az még nem a világ vége ugye?
Szia!
Ne keseredj el! Szerintem szuper, hogy mersz vészjeleket adni. Nekem van babakocsim, Tena betétem, tudok venni a babádnak pelenkát, és némi babaruhát is tudok szerezni. Írj privát, és segítek.
A babát nem fogja érdekelni a festés előtti felfordulás, csak az, hogy érzi, hopgy mennyire szereted. A kisvirág :))))) bearanyozza és beillatozza az egész életedet. Puszi.
Hány hetes terhes vagy?
Rendezd a teendőket, mi a lehető legfontosabb? A kórházi cucc... vehetsz sokkal olcsóbban is betétet, mint a méregdrága Tena. A teszkó saját márkás, vagy a dm saját márkás (Jessa) betétei is kiválóak, éppen úgy működnek, mint a drága betét. Vedd meg, tedd össze a cuccodat. Hidd el, sokat segít majd a nyugalmadnak, ha ez megvan.
Tíz darabos pelussal semmire sem mész, az kb. egy nap. Ha nagyon spórolsz, kettő. Rendelj webshop-ból, fizeted a futárnak, és majd az cipeli. :) Nincs egy kedves szomszéd, vagy barát, aki elvinne? Esetleg kisgyerekes család a szomszédban, akik amúgy is kocsival járnak bevásárolni és hoznának neked is egy-két csomag pelenkát? (Látod, itt is mennyi segítő szándékú lélek van, hidd el, az életben is megtalálhatóak! Egy várandósnak mindenki szívesen segít.)
A festés...nem jöttek a festők, bárki is az, akire számíthatsz, hívd el, csináljátok meg valahogy.
A rossz babakocsi miatt reklamálj, bár nem tudom, hol vetted.
Most egy kicsit mélyponton vagy, de ha elkezded összeszedni magad, jobb lesz.
Első körben fogadd el a segítséget amit itt felkínáltak neked.
Az már egy jó kezdet lehet.
Védőnőnek jelezd a problémát, ő is sokat tud segíteni hidd el.
Fogadd el az itt felajánlott kedves, segítőkész emberek segítségét. Én is segítenék, ha tudnék, de sajnos nem állunk annyira jól anyagilag, ráadásul nekünk és két kicsink van.
Elvileg a védőnő is tud segíteni. Nekik visznek be a gazdagabb családok kinőtt babaruhákat, játékokat stb. Tudom, mert a sógornőm is védőnő.
Kitartást! Minden rendben lesz, mire megérkezik a "Kisvirág"-od! :)
Mikor vetted a babakocsit??
Mert az internetről vásárolt dolgokat 8 napon belül minden különösebb indok nélkül vissza lehet küldeni,és az eladó köteles visszafizetni a pénzt!bár gondolom erről már lecsúsztál...
Amúgy nem lesz baj,biztos megoldod:)
A védőnőt megkérdezni tényleg jó ötlet,én is vittem már a mienknek kinőtt ruhákat,azt mondta szétosztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!