Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fél éves babának korai a...

Fél éves babának korai a játszóház? Ti mikor voltatok elôször?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, korai. aKkor érdemes már elvinni, mikor már tud járni.
2014. febr. 26. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Én pár hónaposan is vittem a két kisebbet a nagytesóval együtt. Attól függ, milyen a játszóház. Nálunk babajátékok is vannak, csörgő, zenélő asztal, négykézláb közlekedő babák már szoktak járni, nekik már teljesen élvezhető.
2014. febr. 26. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi a Köki terminálban voltunk, ott nem árt ha már tud járni a baba, akkor sok mindent kipróbálhat.
2014. febr. 26. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon korai.

ha csak nem nagyobb testvérek miatt is mentek, akkor inkább ráérsz még.

Gyakran zsúfoltak ezek a játszóházak és a nagyobb gyerekek sincsenek feltétlenül tekintettel a kisebbekre- főleg egy éppen mászó babára.

A legtöbb helyen azt tapasztaltam, hogy hiába van egy babás részre kitéve, hogy pl. max. 3 éves korig- simán bemászkálnak, beugrálnak a nagyobbak is- és már egy 3 éves is tud átgázolni a kicsiken (na nem szándékosan, csak a játék hevében).

Én nem vinném még- inkább megvárnám, hogy biztosan megerősödjön a járásban, esetleg futásban is.

Annál is inkább, mert a legtöbb játék eleve a nagyobb korosztálynak van kitalálva.

2014. febr. 26. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:

A 1,5 évest elvittük az Eleven Parkba. Ott van kicsiknek való rész, de igen, a 3 éves teljesen máshogy közlekedik, átestek benne. Inkább nagyobbaknak való (mi egy 4 évessel is voltunk). Nekem borzasztó zajos volt.

Az én lányom 8 hónapos volt, mikor csiribiri tornára kezdtük vinni. Kényszerből, mert a nagyobb is ment, őt valahova rakni kellett. Teljesen jól elvolt pléden a terem közepén, figyelt, ücsörgött, tapsolt, szóval a fél évest inkább valami babás foglalkozásra vinném.

2014. febr. 26. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy akkor érdemes, ha a nagytesó miatt muszáj vinni. Igaz hogy vannak játékok, néhol járóka is ahova beteheted, de egy ekkora baba még nem tesz különbséget a játszóházi játékok és az otthoni játékok között, úgy értem számára ez nem jelent újdonságot, kikapcsolódást.
2014. febr. 26. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Hú, mi 18 hónaposan vittük először.

Két helyre szoktunk menni, mindkettőnek van piciknek fenntartott része is, de én nem vittem volna még ilyenkor, bár eléggé jövős-menős-mozgolódósak voltunk. Baba-mama jóga, zenebölcsi, sima séták a szabadban barátnőkkel, nálunk ez volt a program akkoriban. Szerintem felesleges kiadni érte pénzt úgy, hogy még nem is igazán élvezné. Ugyanazt tudja ott csinálni, mint otthon.

2014. febr. 26. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam játszóházban még egyetem alatt. Hoztak fél év körüli babákat is, de ritkán. Inkább 10 hónapos kortól hozták őket viszonylag rendszeresen. Ahol én dolgoztam volt egy külön rész a babáknak és ha nagyobb gyerekek bementek mindig szóltunk nekik, hogy oda nem szabad.

Viszont azt javasoltuk ha kérdezték a szülők, hogy két év alatti gyerekkel ha megtehetik, inkább hétköznap délelőtt jöjjenek.

2014. febr. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!