Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell felnézni egy 18...

Miért kell felnézni egy 18 éves "anyukára" csak azért, mert "kipottyantott" egy gyereket? Semmije nincs, sem iskolája, sem apja a babának, a szüleinél lakik, ők tartják el őt is, és a babát is.

Figyelt kérdés
Unta a sulit,abbahagyta. Nem tetszett neki a munka,abbahagyta. Sokszor még ennivalójuk sincs,de neki kellett a baba,mert az egyik testvérének is lett. /aki szintén ott lakik a házban/ Nem takarít,nem főz,nem csinál semmit,a gyereket is sokszor lepasszolja az anyjának,és mégis én vagyok a szemét,hogy megmondtam neki,hogy nem ebből áll az élet?
2012. nov. 16. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy fel kell nézni rá?
2012. nov. 16. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hehe. Épeszű ember akkor néz fel az ilyenre, ha min. 20 cm-rel magasabb nála.
2012. nov. 16. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki néz fel rá?
2012. nov. 16. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem te megmondtad a véleményed, még miért következik abból az, hogy más felnéz rá?

Nem értem az ilyen kérdéseket. Mindig is voltak és lesznek is olyanok, akik így vállalnak gyereket, akár megbotránkozol rajta, akár nem.

Szerinted ez nem helyes, akkor nem így csinálod. Ennyi. Nem éri meg ezért infarktust kapni.

5/10 anonim ***** válasza:
Azért mert *
 6/10 A kérdező kommentje:
Ismerősök... Én vagyok most a legszemetebb ember,mert megmondtam neki a véleményem. Ő sértegethet,bárminek elmondhat engem,csak mert most szült 1 kisbabát. Nagy szám,sajnos gyereket csinálni mindenki tud,csak arra nem gondoltak,hogy fel is kell nevelni,nem arról szól,hogy jajj de aranyos,és ha baj van vele,majd a nagymama megoldja. Nekem legalább van annyi eszem,hogy nem szülök addig gyereket,amég nincs se házunk,se semmink.
2012. nov. 16. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek az életvitelével nem értesz egyet annak minek számít a véleménye? Engem például baromira nem érdekelne mit mond, az élet majd igazol téged. De lehet erre már ő is rájött csak már késő, és így hárít.
2012. nov. 16. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rá felnézni...

Én nemrég véletlen futottam bele egy ilyen kismama blogjába, hát, inkább csak felhúztam magam, hogy mennyire naív kislány(lassan anyuka), de üti az asztalt, hogy őt ne bántsa senki. Álomvilágban él.

Igaz, én nem vagyok már 18, nem is szültem akkor, de kicsit védeném is a -tisztelet a kivételt- mert van ilyen is, csak ritka.

2012. nov. 16. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:
43%

Az írásodból fröcsög a rosszindulat, nem gondolom, hogy Tőled kapnánk reális képet erről a lányról.

Különben van egy mondás: ha másokat jellemzel, sokkal többet árulsz el magadról, mint a másik emberről.

2012. nov. 17. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt azért még mindig nem értem, miért van idézőjelben az anyuka. Elvégre tényleg az, nem?

Egyébként szerintem sem valami felelősségteljes, ismerek hasonló felfogású csajt, de igazából mi a franc közöm van hozzá? Annyira biztos nem foglalkoztat a dolog, hogy erről kérdést írjak ki. Neked ennyire kell a megerősítés? Ráadásul idegenektől?

2012. nov. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!