Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi tevo legyek az apaval es a...

Henrietta a kérdése:

Mi tevo legyek az apaval es a birosaggal szemben?

Figyelt kérdés
Hetvegeken a 8 eves fiam ahogy ell megy az apahoz mar 3 alkalommal ugy hoztam haza hogy ossze volt csipdesve eleg rendesen az egesz testen. Persze en vittem a dokihoz es kiderult hogy egy 4 labu parazita ami ATKAnak nevezheto.ruhesseget kapott a fiam.eggyut alszik az apjaval egy regi agyon.Van latlevelem a dokitol ami jo lesz a birosagra.Mi lenne ha nem adom e miatt oda a fiam? birosaghoz vagyok kotve mert ezzel megakadalyozom a lathatast. mit tegyek?
2014. ápr. 3. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha az apaval beszelnel? Egyszerubb lenne.....
2014. ápr. 3. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
az apaval nem lehet targyalni,mert ez nem igaz hogy nalla kapott fertozest a fiam.se megeggyezni nem lehet ezert mindent hivatalosat lenne jo megoldani.
2014. ápr. 3. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nos, mehetsz a birosagra ujraszabalyoztatni a lathatast. Azt hogy bizonyitod, hogy nala lett ruhes a gyerek? Amugy az apanak is meg kellett volna fertozodnie, ha igazat irsz....
2014. ápr. 3. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
az apanak nem muszaly h.legyen kiutese. de ezt en nem tudom ,mert ezzel nem szamolt be nekem.
2014. ápr. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!