Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félek, hogyan fogok boldogulni...

Félek, hogyan fogok boldogulni két gyerekkel?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban fogok szülni, már van egy öt éves fiam.

Semmi segítségem nem lesz. Mit tanácsoltok?

2014. ápr. 2. 21:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Hmmm...

Simán. Sokan megcsinálják. Mi is kettecskén vagyunk a férjemmel a három gyerekre, akik közül ketten két éven aluliak.

Tanács:

Ne stresszelj. A babát nyugodtan kiviheted, amint a fizikai állapotod engedi.

Vásárolj heti 1x lista alapján mindent, ami kelleni fog a kenyéren kívül, és le van tudva ez a rész.

A nagyod oviban lesz egész délelőtt, az alatt csak a kicsit kell ellátnod, főznöd és rendet tartani.

Nem is igazán értem a kérdést, nekünk sosem hiányzott más segítség.

2014. ápr. 3. 12:21
 32/35 anonim ***** válasza:
Meg fogod oldani,mert meg KELL oldanod! Teljesen normális,hogy be vagy parázva :) talán most fogtad csak fel igazán,hogy milyen nehéz lesz.. Nekem van egy 2 évesem és egy 1 hónaposom. Nem mondom,hogy nem őszülök meg a nap végére :-) a legjobb,hogy amikor a lányom épp nyakig összefossa magát,akkor kezd el a fiam valamit nagyon akarni,amiért nyafog és nyafog.. Egy elindulás 1 óra előkészületet igényel,nem egyszerre alszanak,így ez is egy káosz. Neked már sokkal könnyebb lesz,mert elég nagy a gyereked,hogy el lehessen magyarázni neki a dolgokat. Tud egyedül enni,öltözni,pisilni,kakilni,játszani.
2014. ápr. 3. 13:57
 33/35 anonim ***** válasza:

Most miért is ne lehetne kivinni a kisbabát, ha ennyire jó idő van??????

én ketteskét és hármaskát is kivittem, pedig ketteske februári, hármaska decemberi.

megkérdezhetem, hogy aki írta, hogy nem lehet kivinni, miért is nem?????????

2014. ápr. 3. 14:03
 34/35 anonim ***** válasza:
79%

Tudod, hogy hányan szülnek többedik gyereket, úgy, hogy 1-2 év korkülönbség van? és nemigen van segítségük?

itt a kérdésedben az a gáz, hogy szegény anyukádra akartad volna terhelni a feladatokat, felelősséget.

akinek van 5 éves gyereke, tudja, hogy mennyivel könnyebb amellé szülni egy kistestvért, mint egy 1-2 év közötti baba mellé.... és igenis szedd össze magad kérdező, mi lesz, ha még befigyel egy kis szülés utáni depresszió????? akkor mi lesz a gyerekeiddel????? állj a lábadra és mutasd meg, hogy meg tudod csinálni!!!!!!!!

2014. ápr. 3. 14:10
 35/35 anonim ***** válasza:
Azért ez vicces, hogy akinek van segítsége, az már egyből a nagyszülőknek szül, meg rájuk tolja a felelősséget... Baromság! Bármibe bele lehet kötni, de ebbe nem igazán, csak ha nagyon genya valaki.
2014. ápr. 3. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!