Félek, hogyan fogok boldogulni két gyerekkel?
Ebben a hónapban fogok szülni, már van egy öt éves fiam.
Semmi segítségem nem lesz. Mit tanácsoltok?
Hmmm...
Simán. Sokan megcsinálják. Mi is kettecskén vagyunk a férjemmel a három gyerekre, akik közül ketten két éven aluliak.
Tanács:
Ne stresszelj. A babát nyugodtan kiviheted, amint a fizikai állapotod engedi.
Vásárolj heti 1x lista alapján mindent, ami kelleni fog a kenyéren kívül, és le van tudva ez a rész.
A nagyod oviban lesz egész délelőtt, az alatt csak a kicsit kell ellátnod, főznöd és rendet tartani.
Nem is igazán értem a kérdést, nekünk sosem hiányzott más segítség.
Most miért is ne lehetne kivinni a kisbabát, ha ennyire jó idő van??????
én ketteskét és hármaskát is kivittem, pedig ketteske februári, hármaska decemberi.
megkérdezhetem, hogy aki írta, hogy nem lehet kivinni, miért is nem?????????
Tudod, hogy hányan szülnek többedik gyereket, úgy, hogy 1-2 év korkülönbség van? és nemigen van segítségük?
itt a kérdésedben az a gáz, hogy szegény anyukádra akartad volna terhelni a feladatokat, felelősséget.
akinek van 5 éves gyereke, tudja, hogy mennyivel könnyebb amellé szülni egy kistestvért, mint egy 1-2 év közötti baba mellé.... és igenis szedd össze magad kérdező, mi lesz, ha még befigyel egy kis szülés utáni depresszió????? akkor mi lesz a gyerekeiddel????? állj a lábadra és mutasd meg, hogy meg tudod csinálni!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!