Hogyan győzzem le a félelmem?
Anyukám sok embert megnéz/lenéz!
Ismerős körben is van két beteg gyermek, és az anyját mamáját többször lenézi nem akarom részletezni. Van egy csípőficamos nő akit utál és sokszor leutánozza mikor róla beszél, és ettől tartok hogy ez vissza fog rám ütni, és beteg gyermekem születik.
Nagyon sokszor erre gondolok és eluralkodik rajtam a félelem.
Anyukád sajna nagyon primitív :(
De ez nem Rád fog visszaütni, szerintem majd rajta fog csattanni. Anyám is hasonló intelligens fajta, agyvérzést kapott, épphogy el tudja látni magát... Az ő sorsa!
Ha úgy történik is nagyon sajnálnám, viszont a félelem érzet az nekem nagyon nagy! Bízom a sorsban a jó Istenben.
Még 21 éves vagyok, de már ilyen félelmem van pedig 3-4 évig még nem tervezem a baba bevállalását.
Megnyugtató!
Bár hozzá kell tennem anya azt mondta hogy a 2 kis gyermek betegsége azért van mert a nagymama GONOSZ, sok gondot bajt okozott másoknak és ezért "veri az Isten"
Anyát tisztelni kell, de elengedni a füled mellett azokat a dolgokat, amik nem helyesek.
Neked nem kell rá hasonlítani, és a gyerekednek sem majd.
Köze nincs az ilyen magatartáshoz a gyermek egészségügyi állapotához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!