Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manapság miért nem használnak...

Manapság miért nem használnak az anyukák pólyát?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Én pl. azért nem használtam, mert már a kórházban sem abban voltak, így itthon sem voltak abban, pedig az ikreim közül a kissebb 2600 grammal született, de jól megvoltunk nélküle. Szerintem csak szokás kérdése
2014. márc. 31. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
Mert nem egészséges. De én meglepően sokmindenkitől hallottam, hogy használta.
2014. ápr. 1. 04:31
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

én használtam.és szerettem nagyon,csak szoptatni nem tudtam ha benne volt a baba.

Sőt úgy tudom hogy a császárosoknak könnyebb benne emelgetni a babát

2014. ápr. 1. 07:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem használtam. Eszembe sem jutott, a fiam jókat aludt simán az ágyában, nem kellett a pólya. A kórházban első 2 nap abban hozták ki, de alig bírtuk benne megfogni, ki is szedtük belőle. Nélküle sokkal jobban kézre esett nekem.
2014. ápr. 1. 07:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a pólya összenyomja a pici lábait, és nem engedi a terpesztartást a lábaknak.
2014. ápr. 1. 07:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk angolpólyát adtak a kórházban, de abban is olyan melege volt a kánikulában született babámnak, hogy nem bírtam felébreszteni. De egy régi pólyabelsőt használtunk télen a babakocsiba, ott jól jött.
2014. ápr. 1. 08:13
 7/10 anonim ***** válasza:
mert magyarországon még mindig a szorosra pólyálás az egyetlen variáció, nem pedig a "bugyolálás", amit általában szeretnek a pici babák
2014. ápr. 1. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi egyszer próbáltuk belerakni a kókuszpólyába a kisfiúnkat, de kb. 5 perc alatt kirugta az alját és a kezeit is kiszabadította a kis Houdini :)
2014. ápr. 1. 10:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Én használtam a kókuszpólyát alváshoz hetekig, nagyon nyugodtan elaludt benne. Még most is (6 hetes) ha nagyon nyűgös, akkor bebugyolálom a pólyába és abban ringatom, úgy megnyugszik, ill. könnyebb is "döccenésmentesen" letenni, amikor elaludt.
2014. ápr. 1. 11:09
 10/10 zabmester ***** válasza:
Én is használtam, igaz, csak az első pár hétben. Mondjuk ha nem lett volna itthon már eleve egy pólya (még az enyém volt, amikor megszülettem), akkor nem biztos, hogy vettem volna, erre a pár hétre.
2014. ápr. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!