Akinek szülés után kialakult aranyér, az mivel kezelte és mennyi idő alatt múlt el? Elmúlik egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nekem 7 hónapja nem múlik el, mindig visszatér. A Reparon nem használt, Aurobint írt fel a doki. Pár nap alatt javul, de amint nem használom, egyből visszatér. Annyira fáj, hogy már nagyon nehezen viselem. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinek mi segített és meddig tartott.2014. márc. 31. 21:20
1/5 anonim válasza:
Neten olvastam egyszer, de már csak halványan emlékszem, szóval a tuti módszer a krém mellett a jegelés. Próbálj meg így rákeresni....
2/5 anonim válasza:
Ha nem húzódik vissza, akkor orvos!
Elképzelhetô hogy beavatkozás kell.
Nekem levitte a reparon 1-2 hét alatt szülés után. A gyerek 16 hós korában jött csak elô mert egy esküvôn nagyon alulöltöztem. 2 héten belül kúppal, krémmel rendbejött. Sztem menj el dokihoz, lehetséges hogy neked 3. fokozatú már, ott pedig csak doki tud segíteni. Menj el, ez nem szégyen, ne félj!
4/5 A kérdező kommentje:
Kívül nincs semmi,csak belül. Amikor wc-re megyek, nagyon fájdalmasan jön ki a széklet és vérzik.
2014. márc. 31. 22:04
5/5 A kérdező kommentje:
Hiába eszek-iszok rostosat, akkor is fáj, ha nagyon híg és laza. Ráadásul naponta egyszer-kétszer, de van, hogy háromszor is mennem kell. A háziorvos azt mondta, hogy nézessem meg a sebészeten, de időt kell rá szánni, mert nem adnak időpontot. Csak jövőhéten tudok elmenni, mert akkor tud valaki vigyázni a picire. Nem tudom, hogy mire számítsak ezzel a problémával kapcsolatban.
2014. márc. 31. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!