Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek szülés után kialakult...

Akinek szülés után kialakult aranyér, az mivel kezelte és mennyi idő alatt múlt el? Elmúlik egyáltalán?

Figyelt kérdés
Nekem 7 hónapja nem múlik el, mindig visszatér. A Reparon nem használt, Aurobint írt fel a doki. Pár nap alatt javul, de amint nem használom, egyből visszatér. Annyira fáj, hogy már nagyon nehezen viselem. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinek mi segített és meddig tartott.

2014. márc. 31. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Neten olvastam egyszer, de már csak halványan emlékszem, szóval a tuti módszer a krém mellett a jegelés. Próbálj meg így rákeresni....
2014. márc. 31. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem húzódik vissza, akkor orvos!

Elképzelhetô hogy beavatkozás kell.

Nekem levitte a reparon 1-2 hét alatt szülés után. A gyerek 16 hós korában jött csak elô mert egy esküvôn nagyon alulöltöztem. 2 héten belül kúppal, krémmel rendbejött. Sztem menj el dokihoz, lehetséges hogy neked 3. fokozatú már, ott pedig csak doki tud segíteni. Menj el, ez nem szégyen, ne félj!

2014. márc. 31. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógytorna segített.
2014. márc. 31. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Kívül nincs semmi,csak belül. Amikor wc-re megyek, nagyon fájdalmasan jön ki a széklet és vérzik.
2014. márc. 31. 22:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Hiába eszek-iszok rostosat, akkor is fáj, ha nagyon híg és laza. Ráadásul naponta egyszer-kétszer, de van, hogy háromszor is mennem kell. A háziorvos azt mondta, hogy nézessem meg a sebészeten, de időt kell rá szánni, mert nem adnak időpontot. Csak jövőhéten tudok elmenni, mert akkor tud valaki vigyázni a picire. Nem tudom, hogy mire számítsak ezzel a problémával kapcsolatban.
2014. márc. 31. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!