Szülés utáni aranyér. Lett belőle műtét valakinek?
1 ÉVes múlt a kisfiam
Amikor szültem nagyon durván kijött az aranyerem..mintha 3-4 rágógumi lufi lenne ott
Szerencsére kamillateás ülőfürdővel és krémmel szépen elmúlt
Azonban....
Egy mogyorónyi darab még mindig kint van..néha,úgy 2havonta,vérezni is szokott. Vagy ha nehezen kakilok,vagy ha megemelem magam
Volt valaki így ? Lett műtét belőle ? Vagy mit mondtak neki ?
Tervezem hogy megműttetem,de hát nemtehetem meg hogy 2 vagy több napig feküdjek a műtét után...kivel lenne a kisfiam
Nem javasolt a műtét.
Ugyanis még szülhetsz gyereket és újra fennállna a veszély, hogy kijön. Tehát felesleges körfutás lenne.
Nekem ezt mondták.
Tudni kell, hogy mitől jön elő. És azt kell megelőzni.
Ha székrekedésed van, meg kell oldani. És nem tüneti kezelést kell csinálni, hanem gyökeresen ételváltoztatással kell csinálni. Sok rosttartalmú ételt, italt fogyasztani. Sokat mozogni. Sétálni, biciklizni. Ami más, mint amit nap, mint nap csinálsz.
De azért mindenképpen keress fel orvost és konzultálj vele.
nekem anyukám megműtette, de már jóval a szűlès után. nagyon rosszul viselte, szó szerint ezt mondta" meghalni is jobb lenne mint ezt elviselni" 40evesen csinaltatta meg kb 2 hetig alig tudott szegeny barmit is csinalni, nagyon szenvedett, volt h csak egesz nap fekudt eppen pisilni ment ki. folyamatosan betetet kellett hasznalnia mert allandoan verzett levedzett neki... :( hat nem tudom en ahogy elneztem szegenyt nem csinaltatnam meg!
tudni kell anyukamrol h egy bivaj erős nő, sok anyuka megirigyelhetné!! halál komolyan!
ha elszánod magad h megcsinaltatod alaposan keszulj fel a legrosszabbra!
nem akarlak elszomoritani meg eltantoritani....
Szülés után hasonlóan szenvedtem vele...de én 9 évig :( hülye voltam! 9 év után már súlyosabb volt a helyzet ezért rászántam magam a "műtétre". Műtét??? 10 perces valami volt...injekció és nyisz-nyisz valamit. Kellemetlen volt, de nem fájt! Úgy megkönnyebbültem! Rá 1 hónapra teherbe estem :D :D :D szüléskor nem jött ki!!!!!!!! Most 3 hónapos a picim, de semmi!
Menj el, ne tétovázz! Amíg a váróban várakoztam, hogy megnézzék az aranyerem, rémtörténeteket hallgattam az elhanyagolt aranyérről.... Ez nem műtét! Feküdni? Ülnöm kellett keményem 3-4 órát, másnap wc...féltem, de semmi :) Igazából csak azért mentem a dokihoz, hogy megmutassam, és majd döntsek, hogy mi legyen. Nem hagyott dönteni, megvizsgált és már nyomta is a lidokaint :) közben jókat poénkodtunk...esküszöm! Nem fáj! Magánrendelőben mindez 10.000 volt....azóta már voltam sipoly félével is...na az már komolyabb, az 20 perc volt :) ne aggódj, menj!
Köszi 3as... várom akkor a dokid elérhetőségét.
Egyébként budapesti doki ??
Annyira nem félek,csak már zavar..
23 éves vagyok.persze szeretnénk még babát a férjemmel,úgyhogy ha megcsináltatom,remélem nekem se jönne ki újra
Oké,hogy már 11 éves a kérdés,de hátha válaszol valaki.
Ezzel a problémával nőgyógyászhoz kell menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!