Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után kialakult aranyér?

Szülés után kialakult aranyér?

Figyelt kérdés

2 havonta jön elő, 3-5 napig tart. Mikortól kell orvosi vizsgálat, úgyértem milyen súlyos tünetekkel kell dokihoz menni /ha néha kijön, viszket, gondolom uazt a krémet írja fel, amit megveszek a gyógysszertárban, nem szeretnék menni csak ha muszáj/?

Milyen dokihoz kell fordulni, nőgyógyász, háziorvos?

Valami csodaszer?

Köszi

2009. jún. 17. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már a terhesség alatt elő jött sajna. Szülés után meg olyan volt, mint a piros seggű páviánnak, nem viccelek.

Nekem a Reparon kenőcs és kúp együttes alkalmazása segített, pár hét alatt visszament, pedig tényleg nagyon csúnya volt.

2009. jún. 17. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom urológushoz kell vele fordulni és ő a helyzetnek megfelelő kenőcsöt v kúpot felírja. Nekem néha viszketni szokott, de még nem vettem rá magam h elmenjek a dokihoz, sajnos :(
2009. jún. 17. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

PROKTOLÓGUS-nak hívják a dokit aki ezzel foglaalkozik. A háziorvos ad hozzá beutalót, vagy több magánrendelés is van. Akkor kell hozzá fordulni, ha a kúpok és kenőcsök nem segítenek. Ahoz hogy ne jöjjön ki újra figyelned kell a napi "könnyed" székletürítésre.(Rostdús étrend, sok folyadék, mozgás.)

2009. jún. 17. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz vele!De ha hiszel a gyógynövényekben akkor próbáld ki sokmindenben hasznopsak!Azt hiszem hogy aranyérre jó az akácmézes kenegetés!Komoly!De nézz utánna!
2009. jún. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!