Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy látjátok a környezetet...

Ti hogy látjátok a környezetetekben? Anyukák mennyire híztak el gyermekük, gyermekeik születése után?

Figyelt kérdés
Szerintetek 100 anyukából, aki normál alkatú volt, mennyi lett kövér a babája születése után és maradt is duci?
2014. márc. 30. 13:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egyébként én is főzök az én gyerekemnek mindazt, amit írtál. Hiába hangzik jól, amit írtál és gondolom, ilyen állításaiddal biztos sok elismerést kapsz, azért nem úgy van az, ahogy hangzik. Én pl. nem értek egyet azzal, hogy ne tudnának hizlalni az említett ételek. Főzelék kenyérrel, rántott hal, a magas szénhidráttartalmú müzli csodálatosan hizlalnak. Az elkészítés módja a lényeg. A gyerekek szépen lemozogják, sok duci anyukának pedig valahogy nincs módja rá. Ezért ne bélyegezzünk meg senkit kedves tökéletesen vékony és egészséges anyuka.
2014. ápr. 21. 23:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha anyuka duci, azt ne kenjük már a gyerekre... Amit te írsz, az inkább konyhamalac feladatkör, nem anyai.

A gyerekek étvágya nem azon múlik, hogy anyuka benyom-e még két nagy karéj fehérkenyeret a főzelék mellé.

A rántott halnak sem muszáj úsznia a zsiradékban, lehet párolt zöldséget enni hozzá (egy gázrózsával több ég főzésnél boltban pedig lehet kapni előkészített zöldségkeveréket).

Gyerekkel pedig a legegyszerűbb megoldani a mozgást, ha más nem, fogócskázni a kertben, parkban. A gyerek lefárad estére, a szülő meg égetett egy kis kalóriát.

Illetve lehet simán felezni az adagokat...

2014. ápr. 22. 07:30
 23/24 A kérdező kommentje:
hát az én férjem is elvárja, hogyha megismert x kilóval, akkor igenis figyeljek magamra és a lehetőségekhez képes igenis fogyjak vissza, ne maradjak zsírdisznó, kövér, molett hivatkozva a gyerekekre. és szerintem alvás közben a napi fél órás edzés mindenkire ráférne, utána hidd el, jólesően fáradt, de feltöltött leszel. itt nem pár kilóról beszélek, hanem mondjuk +10kg-ról. szerintem arra nincs magyarázat, ha nincs hormonális, endokrin oka. a gyerekek mellett pedig pláne fogy az ember, ha kint velük labdázol, fogócskázol vagy ha kisebb sétálsz vele. mivel 6 éve folyamatosan szülök, itthon vagyok, így láttam már 100 anyukát ezidő alatt hosszú távon is.
2014. ápr. 22. 09:19
 24/24 A kérdező kommentje:

sajnos az én genetikám sem a legjobb és igen sok munkám van abban, hogy csinos - nem vékony vagyok 3 gyerek után. vékony egyáltalán nem vagyok, 60kg vagyok, de itt arról van szó, hogyha szülünk egy-két gyereket, az nem lehet kifogás a tehénné hízásra. itt az igénytelenségről, meg az "igenis a férjemnek is ez tetszik" (dehogy tetszik, hacsak nem voltál előtte is kövér) dologról van szó.

ha megismert normál, vékony alkattal, soha nem fog tetszeni neki a dagadt. hm. ez van.

2014. ápr. 22. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!