Ti hogy látjátok a környezetetekben? Anyukák mennyire híztak el gyermekük, gyermekeik születése után?
Ha anyuka duci, azt ne kenjük már a gyerekre... Amit te írsz, az inkább konyhamalac feladatkör, nem anyai.
A gyerekek étvágya nem azon múlik, hogy anyuka benyom-e még két nagy karéj fehérkenyeret a főzelék mellé.
A rántott halnak sem muszáj úsznia a zsiradékban, lehet párolt zöldséget enni hozzá (egy gázrózsával több ég főzésnél boltban pedig lehet kapni előkészített zöldségkeveréket).
Gyerekkel pedig a legegyszerűbb megoldani a mozgást, ha más nem, fogócskázni a kertben, parkban. A gyerek lefárad estére, a szülő meg égetett egy kis kalóriát.
Illetve lehet simán felezni az adagokat...
sajnos az én genetikám sem a legjobb és igen sok munkám van abban, hogy csinos - nem vékony vagyok 3 gyerek után. vékony egyáltalán nem vagyok, 60kg vagyok, de itt arról van szó, hogyha szülünk egy-két gyereket, az nem lehet kifogás a tehénné hízásra. itt az igénytelenségről, meg az "igenis a férjemnek is ez tetszik" (dehogy tetszik, hacsak nem voltál előtte is kövér) dologról van szó.
ha megismert normál, vékony alkattal, soha nem fog tetszeni neki a dagadt. hm. ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!